11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
ayıp ettin aslında ama farkında değilsin. Ben o kadar insanın beklentisine karşı yazdım bunu isteyen inanmaz olay budur.

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Japotes ağzını düzelt düzgün konuş. Sana hakaret eden yok canımı sıkma benim. Açıklanınca kaybolur gidersin.

Japetos

Öğrenci
Kardeşim senin bu saçma sapan muhabbetin nedir böyle? Bir şey iddia ediyorsun bende diyorum iddianın kaynağı ne? Yok birazdan görürsünüz, yok şöyle, yok şuraya girin, yok boktu püskürdü çocuk gibi. İnsan gibi bir duyum aldıysan yazarsın. Boş muhabbet etme.

Vay bee adam ermiş, peygamber diyeceğiz. İyi mi?

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Japetos ..Açıklansın seni o zaman görürüm ben. Ama bu forum müsait değil ağzımı bozamam şimdi. Ama seni görürüm ben.

Japetos

Öğrenci
Japetos ..Açıklansın seni o zaman görürüm ben. Ama bu forum müsait değil ağzımı bozamam şimdi. Ama seni görürüm ben.

Kardeşim Türkçe anlamıyorsun sanırım. Sana açıklanmayacak demiyorum. Açıklanabilir, olabilir. Hatta bundan daha doğal bir şey de olamaz. "Sınav birazdan açıklanacak" demişsin. Bende diyorum insanları boş yere ümitlendirme, kaynağın sağlam mı? Kaynağın ne diyorum ki rahatlayalım. Sen ise boş muhabbet yapıyorsun.

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Kardeşim Türkçe anlamıyorsun sanırım. Sana açıklanmayacak demiyorum. Açıklanabilir, olabilir. Hatta bundan daha doğal bir şey de olamaz. "Sınav birazdan açıklanacak" demişsin. Bende diyorum insanları boş yere ümitlendirme, kaynağın sağlam mı? Kaynağın ne diyorum ki rahatlayalım. Sen ise boş muhabbet yapıyorsun.

Yahu sen onu bunu bırak önce konuşmayı uslubü edebi öğren ondan sonra yaz. Benim bildiğim bir şey var demek ki. Boş adam olan sensin.

medeniyet21

Öğrenci
umud fakirin ekmek kapısı.:angel: leyla olduk f5 yapa yapa.:cat:

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar say1 net 38 say2 18 söz1 42 net
sizce ea puanım kaç gelir?

- - - Güncellendi - - -

saat 5 oldu tık yok:crushed: