Şimdi dediğin şeyle sınavların açıklanma süresinin ne alakası var anlayamadım? bende heyecanla bekliyorum ama biraz abartmışsın bence.
Neyi abartmışım arkadaşım...Benim avrupada mastır ve doktora yapan bir sürü arkadaşım var avrupadaki sınav sistemlerini yakından takip eden tanıdıklarım var...Hangisini abartmışım söylermisin?
Bana şunun cevabını verirmisin??Dünyanın hangi ülkesinde kariyer yapmak isteyen bilim ile uğraşmak isteyen insanlar bu sıkıntıları ve dertleri çekiyorlar...Bana bunu söylermisin??
Almanyada Kimya ile Fizik ile Biyoloji ile uğraşan temel fen ve doğa bilimleri ile uğraşan insanlara tapıyorlar...El üstünde tutuyorlar ve her imkanı sunuyorlar...Akademisyen olmak isteyen insanları teşvik ediyor ve cesaretlendiriyorlar....Peki bu Türkiye'de nasıl bana bunu söylermisin??
Bu kadar insan sorumsuz ve disiplinsiz bir kurumun ağzının kokusunu çekmek zorunda mı??Neyi abartmışım evet söyle seni dinliyorum güzel kardeşim
- - - Güncellendi - - -
Lütfen yazmış olmak için yazmayalım mantıklı konuşalım...Ortada abartılan bir durum söz konusu değil herşey açık vet bir biçimde ifade edilmiştir arkadaşım..
- - - Güncellendi - - -
Bir takım kavramlara geniş bakış açısı ile bakın..Dar bakış açıları ile değil...Kendinizi belirli zümrelerin kölesi yapmayın...Ben Kimya Bölümü mezunuyum benim gibi kimyager bir sürü meslektaşım var bu insanlar akademisyen olmak istiyorlar ama olamıyorlar??Neden peki??Çünkü babasının keyfi için orada oturan arkadaş istemiyor....O istemediği için bu iş olmuyor...Ama bazı düşünce sistemleri diyor kii aaaa olur muu sakınn suss konuşma ağzını kapat...Evet biz ağzımızı kapata kapata bu hale geldik...
Bugün bilim ve teknoloji dünyası uçmuş gidiyor sevgili kardeşim...Bak benim yaşım neredeyse 30...Bu işleri iyi bilen biriyim...Çok değerli hocalarla çalıştım...Herkese saygımız var...Ama şunu sakın unutmayın ki, bu ülkede herşey birilerinin keyfi çerçevesinde gerçekleşiyor bu da bir gerçek....Bu adamlar, ÖSYM denen kurum manuel mi çalışıyor arkadaşlar bu işi elle mi yapıyor???Ya da 500 kişilik personel yan yana oturup ellerinde kurşun kalem aaa hadi sınav kağıtlarını değerlendirelimmi diyor??Yahu bu kadar sorumsuzluk olabilir mi???Be adam bari oraya açıklama yaz be Allahtan korkmaz!Şu gün şu saatte açıklanacaktır de...Bu kadar da olmaz ya!
- - - Güncellendi - - -
Hiçkimse kusura bakmasın ben hiçbir bahaneyi kabul etmiyorum....Etmiycem de...Artık ben hiçbir şey söylemiyorum..Tek temennim ve hedefim dünya çapında bir isim olmak ve inşallah elimden geldiğince bu düzeni değiştirmek....Başka söyleyeceğim bir şey yok...Herkese iyi çalışmalar..