yarina kalacak gibi gorunuyor...Tansiyonum yükseldi, kalem buldum kemiriyorumEray bey nasılsınız iyi misiniz,son durumunuz nasıldır?![]()
Valla eray bey herkes aynıÖSYM bu işte sabrıda öğretiyor
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar bu linkte sonuçların açıklanması gibisinden bir ilave yapılıyor sonuçlar açıklanmadan önce.Oradan da bakabilirsiniz.
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
öğrendik artık açıklasınlar nolurValla eray bey herkes aynıÖSYM bu işte sabrıda öğretiyor
![]()
Hocam sanırım bugün açıklamayacaklar.Sabahtan beri bende girip bakıyorum sanırım yarına kaldı artık...yeterr ama yaaaa açıklayın artıkkksayfayı f5 yapmaktan sıkıldım artk..
Hocam sanırım bugün açıklamayacaklar.Sabahtan beri bende girip bakıyorum sanırım yarına kaldı artık...
Aynen hocam...Hayatlarımız şu ösym'nin ilgili sınavında sonuçlar kısmında yazan puanlara bağlı olması ne kadar ilginç...Bazen düşünüyorum hayat bu olmamalı diye.Bazen küsüratlarla kaçan hayaller umutlar,işsizliğin getirdiği psikolojik baskı vs vs şeyler...Belki büyük salgın hastalıklar büyük savaşlar belki büyük buhranlar görmedik dedelerimiz gibi, fakat gerçek olan şu ki gerçekten psikolojik bir buhranın içindeyiz gençlik olarak... Gerçekten ilginç bir ülkedeyiz. Sanırım felsefe boyutuna kaymaya başladım en iyisi usulca çekip gideyim ben buralardan..Yarın açıklasalar bari hocam, ona da razıyımm..
17.30da açıklanacakmış gibi doğuyor içime

umarım hocam açıklanır yaa bugünden beri bilgisayarn karşısındaym açıklanaacak umuduyla, ders fln da çalışamıyorum prensip haline geldi açıklanmadan çalışmıyorumm![]()