Google ye "yöksis ilan " yazınca çıkıyor mu ?
Ben sabah öylesine girmiştim ama şimdi çıkmıyor
Evet cikiyor hem direkt websitesinin adresini girince hem de google dan aratip tiklayinca aciliyor ilan sayfasi. Telefondan baglaniyorum.
Google ye "yöksis ilan " yazınca çıkıyor mu ?
Ben sabah öylesine girmiştim ama şimdi çıkmıyor
Katılıyorum hocam, ancak cevap vermeye luzum görmedim. Akademik tecrübesizlik ve ülkemizin bilgisiz yorum klişesi.İnsanları itham etmeyiniz.
Katılıyorum hocam, ancak cevap vermeye luzum görmedim. Akademik tecrübesizlik ve ülkemizin bilgisiz yorum klişesi.
Katılıyorum hocam, ancak cevap vermeye luzum görmedim. Akademik tecrübesizlik ve ülkemizin bilgisiz yorum klişesi.
Senin tecrüben ne ki ukalalık yapıp, insanları küçük ve hor görme yoluna gidiyorsun?
Kaç senedir bu işlerin içerisindesin?
İtham ettiğin kişi en azından buradaki insanları kadroların son durumu hakkında bilgilendirmeye çalışıyor, sen ne yapıyorsun?
Sen Türk Dil Kurumu musun milletin imla yanlışlarını yüzüne vuruyor ve böyle ukalaca yorumlar yapıyorsun?
Varsa bir derdin benimle hallet. Anlat bakiyim senin tecrüben neymiş akademide, bir öğrenelim.
Aldığım duyumlar gerçekleşti yine çok şükür Allah'a.
- - - Güncellendi - - -
Bana atıp tutan, sahtekar diyen arkadaşlar 2. defa rezil oldular. Ben onları Allaha havale ediyorum.
Aldığım duyumlar gerçekleşti yine çok şükür Allah'a.
- - - Güncellendi - - -
Bana atıp tutan, sahtekar diyen arkadaşlar 2. defa rezil oldular. Ben onları Allaha havale ediyorum.
Devlet unıversıtelerı detayı dıkkatımı cektı. Vakıfları kendı hallerıne mı bıraktılar acaba![]()
Gönderilen yazının metin hali var mı hocam herhangibir yerde?
Bizlere yayınlanmayan yönerge ulaşmış rektörlere.