11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

Japetos

Öğrenci
Aslında hiç böyle olmazdı ilk defa oluyor. Her zaman bir değişiklik olurdu aday işlemleri sayfasında ondan sonra da açıklanırdı. Artık güvenmiyorum..

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ama inanın ben daha önce de açıklanacağını duyurdum ve açıklanmıştı. Ben sizin beklediğinizi bildiğim için sevinip yazayım dedim ama olmadı tabii. Neyse hayırlısı olsun.

Sıkma canını, olur öyle şeyler.

dnmzyildirim

Öğrenci
Sürekli bunu düşününce insan daha da geriliyor. En iyisi hatırlatacak şeylerden mümkün olduğunca uzak durmak. Ben sınav sonucu açıklanana kadar aranızdan ayrılıyorum. Sağlıcakla kalın gençler.

bilgee

Öğrenci
Bugün de mi açıklanmycak acaba :ambivalence: Yaa çok mu zor bu sınavı şu tarihte açıklayacağız demek? bilgisayarın başında oturduk kaldık ders bile çalışamıyorum yaaa:(

Elektroniker

Öğrenci
ÖSYM binası benim eve 200 metre, gidip zincirleyeyim kendimi demirlere, tüm bu ızdıraplı kalabalığın sesi olayım. İkide bir arayıp ne zaman açıklanacak diyen yurdum insanının bu yozlaşmış kuruma indirdiği balyoz olayım.

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Hocam işte daha önce cevap görüntüleme henüz başlamamıştır yazısı çıktıktan biraz sonra açıklarlardı. Dün de saat 5 gibi aynı yazıyı gördüm ama nedense ilk defa açıklamadılar. Bugün açıklanmasını bekliyorum. İnşallah açıklanır.

relaxy

Doçent
bugün tüm iyimserliğim üzerimde nedense bu hafta ales ve kpds'nin birlikte açıklanacağını düşünmeye başladım :) bugün veya yarın ales, cuma günü de kpds açıklansa ne güzel olurdu öyle değil mi :) ya da ali demir istifa etse daha mı güzel olurdu yoksa :)

Japetos

Öğrenci
bugün tüm iyimserliğim üzerimde nedense bu hafta ales ve kpds'nin birlikte açıklanacağını düşünmeye başladım :) bugün veya yarın ales, cuma günü de kpds açıklansa ne güzel olurdu öyle değil mi :) ya da ali demir istifa etse daha mı güzel olurdu yoksa :)

Sonuncusunu gönülden tercih ederim. Hatta bugün ALES açıklanmasın ama o istifa etsin.

irreparabla

Öğrenci
zincirlere bağlayan arkadaş ne oldu bir sonuç alabildin mi oralarda? :) Artık seni haberlerden izleriz akşam. Kendini zincirlere bağlayan eylemci, ales puanını açıklamayan ösym'yi protesto etti diye. Cebinde sakladığı iki yumurtayı elleri çözülür çözülmez polislere fırlatan eylemci, bununlada yetinmeyerek emniyete götürülürken "osym istifa diye" sloganlar attı. :) örgüt bağlantıları araştırılıyor. :)