11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

Elektroniker

Öğrenci
Bir arkadaşın söylediği gibi hava soğukmuş, zincir işini ikinci bir cinnet durumuna kadar erteliyorum.

Ben siestaya gidiyorum şimdi arkadaşlar. Uyandığımda hala açıklanmamış olursa yakarım bu gezegeni haberiniz olsun. Burdaki bir arkadaşa üniversitedeki profesörler "üstat" diye hitap ediyorlarmış. Bana da Ankara'nın Neron'u derler artık.

Japetos

Öğrenci
ÖSYM bir tarih verse ölecek sanki. Yani şu tarihte AÇIKLANMASI PLANLANMAKTADIR. Ha aksilik çıkarsa yayınlamazsın olur biter. Bu kadar zor mu yılların kurumunun tarih verememesi ve çıkabilecek aksaklıkları kestirememesi?

aDNA

Profesör
ÖSYM bir tarih verse ölecek sanki. Yani şu tarihte AÇIKLANMASI PLANLANMAKTADIR. Ha aksilik çıkarsa yayınlamazsın olur biter. Bu kadar zor mu yılların kurumunun tarih verememesi ve çıkabilecek aksaklıkları kestirememesi?
3. defa yazıyorum. Umarım ÖSYM den de takip edenler vardır. Sınav takviminin yanında ayrıca Açıklanma tarihi yazılırsa sorun kalmayacaktır. Çok zor değil. Ortalama 21 gün ama 28 gün yazılır daha erken açıklansa bile kimse şaşırmaz. Ama 21. günü geçtiği an herkes kurumu ve yapılanları sorgulamaya başlıyor. Bu sadece ales için değil her sınav için yapılabilir.

relaxy

Doçent
3. defa yazıyorum. Umarım ÖSYM den de takip edenler vardır. Sınav takviminin yanında ayrıca Açıklanma tarihi yazılırsa sorun kalmayacaktır. Çok zor değil. Ortalama 21 gün ama 28 gün yazılır daha erken açıklansa bile kimse şaşırmaz. Ama 21. günü geçtiği an herkes kurumu ve yapılanları sorgulamaya başlıyor. Bu sadece ales için değil her sınav için yapılabilir.

ÖSYM'den takip edenler olduğuna pek inanmıyorum ama umarım farkedenler olur :) bence onlar şimdi solitaire oynamakla meşgullerdir :)

Japetos

Öğrenci

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca arkadaşlar sonuçlar ilk sol yandaki menüdeki 2012-ALES: Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı bölümüne düşüyor. Sağ tarafa çok daha sonra geçiyor, haberiniz olsun.

eray000

Öğrenci
Her gün kendi kendime söz veriyorum sonuçların açıklandığını sokakta birinden sözlü olarak duymadıkça girmeyeceğim diye... Gel gör ki, böööööööööööööö :congratulatory:

Japetos

Öğrenci
Anlaşılacağı üzere ÖSYM ALES ile KPDS'yi birlikte açıklama sevdasına düşmüş. Çok büyük halt yedim sanacaklar böylelikle galiba. KPDS'yi herkes az buçuk biliyor... ne aldığını... offf küfür edesim geldi!

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Benden tüm akademikpersonel.org takipçilerine gelsin :) Yalan oldu ALES yalan oldu :D

Son düzenleme:

Japetos

Öğrenci
Sana ÖSYM diyemem ki
Sınav sonucumu öğrenemeden
Sınavlar savrulur hayatımda
Tek ALES'e giremem ki...

Yalan oldu yalan oldu
Standart sapma yalan oldu
Bir 90 alıp geçemedim
ALES sözel yalan oldu

Siyah bir denizdir ÖSYM