Valla [MENTION=98574]ogulhankayabas[/MENTION] hocam ben Vahdet hocanın; "biraz önce yetkili biriyle görüştüm, eylülde Yökü meb e bağlanmış olarak görebiliriz" dediğini de hatirliyorum ama durum ortada..)
Aynen hocam ya yazık valla
Siyasetçilerimizin ve bürokratların eğitime ve özellikle yükseköğretime gereken ciddiyeti, gereken hız da vermeleri gerekiyor! Bizler, sendikalarımız her koldan bastırmamıza rağmen, kaale alınmıyoruz! Şiddetle eleştiriyorum!!!
Sizin bize ara sıra dediğiniz gibi sayın hocam; sabredeceğiz şu anda beklemekten başka bir yolumuz yok.
Şahsen ben ALES sınavlarının da 25 ekimden önce açıklanmasını (sınav takvimindeki açıklanma tarihi) önümüzdeki hafta gelişmelerin olacağına bağlıyorum.
- - - Güncellendi - - -
Bu akşam üniversitede akademisyen ve konulara hakim, YÖK ile dolaylı bağlantısı olan bir hocamızla karşılaştık, norm kadro, kadroların çıkmaması vb konularda sorular sordum, (sorulara boğdum desem yeridir) kendiside bizler gibi düşünüyor, yönetmeliğin içeriğinde alım kriterlerinde çok fazla değişiklik beklemediğini özellikle vurguladı. 12 kasıma sarkmaz dedi ama kesin bir bilgisi yok tabi ki.. sizlerle de paylaşmak istedim.
Sabreceğiz tabiki, lakin hakkımızı da arayacağız, sesimizi de duyuracağız, talep edeceğiz! Bastırmaya devam, sosyal medya, CİMER, telefon, rektörlükler, mail neye gücümüz yetiyorsa.
Bu arada, Vahdet hoca diyor ki, özellikle 2006 da kurulan anadolu üniversitelerine yönelik öğretim ve araştırma görevlisi ilanları azalacak. Youtube da krt vahdet özkoçal diye aratın 17. Dakkadan sonrasını dinleyin.
Hocam Vahdet hoca haricinde herkes büyük üniversitelerin bu şekilde alımlarda azalma yaşayacağını söylüyor. Vahdet hoca muhtemelen burada eş dost aile doldurulan universitelerden bahsetmiş yoksa Anadolu Universiteleri'nin buyuk oranlarda etkileneceğini en azından kadro aşırılığından dolayı kadro sıkışıklığı yaşayan büyük üniversiteler kadar etkilenmeyeceğini düşünüyorum.
Bu arada ben zaten bugün beklemiyordum ancak bekleyenler için bilgi vereyim: resmi gazetede yönetmeliğe dair herhangi bir durum yok öğretim üyesi ilanları mevcut.
Ben de aynı fikirdeyim hocam.
YÖNETMELİK, Haftaya %99 çıkacaktır.
Bu arada, Vahdet hoca diyor ki, özellikle 2006 da kurulan anadolu üniversitelerine yönelik öğretim ve araştırma görevlisi ilanları azalacak. Youtube da krt vahdet özkoçal diye aratın 17. Dakkadan sonrasını dinleyin.
Ben de aynı fikirdeyim hocam.
YÖNETMELİK, Haftaya %99 çıkacaktır.