YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

İzni alınamamıştır muhtemelen. Yök cevap vermedi yaz boyu ünivlere. Yani ha haziranda istenmiş, ha bugün. İzni alınmadıysa o dönem ki alınsaydı ilana çıkardı resmi gazeteden, farkı yok hocam.

Akademi11

Öğrenci
Vallah pek bilmiyorum aslında durumu. Sadece bölüm talebi rektörlüğe gönderdi, haber bekliyorum. Eylul başı gibi bekliyoruz dediler ama ses çıkmadı

Bu durumda güz dönemine yetişmez mi dersiniz? Yıl sonunu mu bulur?[/QUOTE]

Hocam bu işler rektör insiyatifi ile ilgili, isterse göndermiştir ilan için, süreç işler 5-10 güne ilana çıkar resmi gazetede, öteyandan, "bi bakalım, diğer ünivler ne yapıyor, süreç nasıl işliyor" gibi bir karakterse ve personel başkanı pasifse 5-6 ayı bile bulabilir atamanız.

yasarayanoglu

Yardımcı Editör
Bu durumda güz dönemine yetişmez mi dersiniz? Yıl sonunu mu bulur?

Hocam bu işler rektör insiyatifi ile ilgili, isterse göndermiştir ilan için, süreç işler 5-10 güne ilana çıkar resmi gazetede, öteyandan, "bi bakalım, diğer ünivler ne yapıyor, süreç nasıl işliyor" gibi bir karakterse ve personel başkanı pasifse 5-6 ayı bile bulabilir atamanız.[/QUOTE]

Hocam yalnız [MENTION=103859]Akademi11[/MENTION] hocamız Dr.Öğr.Üyesi kadrosu bekliyor onlarda bir prosedür değişikliği yok yaz boyu da yoktu bu başlığın konusu olan sorun Öğretim Üyesi alımlarını kapsamıyor zaten dolayısıyla Personel Daire ile görüşün derim [MENTION=103859]Akademi11[/MENTION] hocam.

Akademi11

Öğrenci
Bu durumda güz dönemine yetişmez mi dersiniz? Yıl sonunu mu bulur?

Hocam bu işler rektör insiyatifi ile ilgili, isterse göndermiştir ilan için, süreç işler 5-10 güne ilana çıkar resmi gazetede, öteyandan, "bi bakalım, diğer ünivler ne yapıyor, süreç nasıl işliyor" gibi bir karakterse ve personel başkanı pasifse 5-6 ayı bile bulabilir atamanız.[/QUOTE]

Gerçekten cok belirsiz durumlar. Bu beklemek insanı yıpratıyor.

- - - Güncellendi - - -

Hocam bu işler rektör insiyatifi ile ilgili, isterse göndermiştir ilan için, süreç işler 5-10 güne ilana çıkar resmi gazetede, öteyandan, "bi bakalım, diğer ünivler ne yapıyor, süreç nasıl işliyor" gibi bir karakterse ve personel başkanı pasifse 5-6 ayı bile bulabilir atamanız.

Hocam yalnız [MENTION=103859]Akademi11[/MENTION] hocamız Dr.Öğr.Üyesi kadrosu bekliyor onlarda bir prosedür değişikliği yok yaz boyu da yoktu bu başlığın konusu olan sorun Öğretim Üyesi alımlarını kapsamıyor zaten dolayısıyla Personel Daire ile görüşün derim [MENTION=103859]Akademi11[/MENTION] hocam.[/QUOTE]

Anlıyorum, tamam teşekkür ederim. Umarım Bilgi edinebilirim kısa zamanda.

Hocam yalnız [MENTION=103859]Akademi11[/MENTION] hocamız Dr.Öğr.Üyesi kadrosu bekliyor onlarda bir prosedür değişikliği yok yaz boyu da yoktu bu başlığın konusu olan sorun Öğretim Üyesi alımlarını kapsamıyor zaten dolayısıyla Personel Daire ile görüşün derim [MENTION=103859]Akademi11[/MENTION] hocam.[/QUOTE]

Hayır hocam, ben de aynı kadrodan bekliyorum ve sadece öğr gör, arş gör değil tüm akademik personel kadro izinleri yökten alındı ve yaz boyu çıkan ilanlar daha önceden kullanım izni alınmış kadrolardı..

tumua

Araştırma Görevlisi
bugünün resmi gazetesinde 3 üniversitenin ilanı gözüküyor. Bitlis,Çanakkale ve İstanbul Medeniyet. Bakalım öğr. gör ya da ar. gör var mı? Açıkçası haftasonu umutsuzum.

tumua

Araştırma Görevlisi
İçerik henüz yayınlanmadı uygulamadan sadece başlıklar görülüyor [MENTION=103439]Akdmkprsnladayı[/MENTION] nasıl gördü bilemiyorum

Resmi gazete mobil uygulamasında görünüyor hocalarım kusura bakmayın biraz geç gördüm mesjları

- - - Güncellendi - - -

Bitlis ve çanakkale üniversitelerinde ihalelere katılmaktan yasaklama kararı
Kadro ilanı sadece medeniyet üniversitesinde var onlar da doktor öğretim üyesi ve prof ilanı

Son düzenleme:

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Sanırım Pazartesi'den sonraya kaldı arkadaşlar. Ortak bir web siteside anca kurulur zaten ordan ilanlarıda görmüş oluruz. Aman dua edelimde yeniden durdurulmasın ilanlar. :)

- - - Güncellendi - - -

Sanki öğretim elemanı kadro ilanları resmi gazetede değilde, yeni kurulacak ortak web sitesinde duyurulacak gibi geliyor bana. Tabi bu şahsi kanaatim. Pazartesi günü ilanlar o site kurulursa ordan görülebilir. Birkaç haftayıda alabilir tabi bekleyip görmek icab ediyor sevgili hocalarım. Rabbim gönlümüze göre versin.

D

Dorukhan

Guest
Msü ilana başvuru

Şahsen başvuru diyor Konya'dan gideceğim Balıksesirdeki 2 kişi öğretim görevlisi için olan ilana tereddütlüyüm okul cevap vermiyor arayınca