YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Sabır arkadaşlar, sabır. Şuan 2018 bütçesinden kalan yaklaşık 3000 öğr. gör. ve arş. gör. kadrosu var. Ocağa kadar alımları yapılacak. Geç olsun ama güç olmasın değil mi? :)

tumua

Araştırma Görevlisi
Vahdet Ozkocak meb ya da YOK olabilir ancak YOK su siralar daha one cikti diyor ilan yayinlama ve kadro izin konularinda. Gercekten diyecek kelime bulamiyorum neler oluyor anlayamiyorum. Oyle ki yarin bir kararname ile Tarim ve Orman Bakanligi artik atama yapacak deseler gercekten sasirmayacagim

[MENTION=103575]TheKorhan[/MENTION] evet

P

Plkj

Guest
Sdf

Oğulhan hocam bayramdan sonra diyorsunuz ancak eylül ayı içerisinde yani 30 eylül ales e kadar olur mu ? Yoksa akademik yıl dediğimiz güz ve bahar olarak geniş mi dusunememiz gerekiyor. Bir de ales geçerlilik suanki hali nedir yani en son 2017 öncesi de 5 yıl geçerliliği tekrar onaylandi. Herhangi baska bir sey var mi ? Yoksa 2017 oncesi ales siniri devam ediyor mu ? 5 yıl geçerlilik iptalinden sonraki sınır. En son ise yine 5 yıla çevrildi mi acaba?

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Güzelce bayramınızı sevdiklerinizle birlikte geçirin. Hayat sadece iş değildir. Sağlık, huzur ve sevdiklerimizde var. Sonrasında her şey yoluna girecektir.

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Oğulhan hocam bayramdan sonra diyorsunuz ancak eylül ayı içerisinde yani 30 eylül ales e kadar olur mu ? Yoksa akademik yıl dediğimiz güz ve bahar olarak geniş mi dusunememiz gerekiyor. Bir de ales geçerlilik suanki hali nedir yani en son 2017 öncesi de 5 yıl geçerliliği tekrar onaylandi. Herhangi baska bir sey var mi ? Yoksa 2017 oncesi ales siniri devam ediyor mu ? 5 yıl geçerlilik iptalinden sonraki sınır. En son ise yine 5 yıla çevrildi mi acaba?

Ales sınavıyla, akademik atamaların ne alakası var anlamadım? Birkaç kişi yazmıştı bunu. Akademik kadro her an, her saniye açılmıştır, açılır. Yeterki ilgili kurumlar izin versinler. Benim yetkili kurumlardan edindiğim bilgilere göre Eylül ayı başlar başlamaz izinler verilecek. Tabi eğer yetkili kurumlar içerisinde olağanüstü durumlar baş göstermezse.

Varuna

Öğrenci
Zaten yüksek lisans, doktora yapmış, yapan herkesin mevcut ALES, YDS puanı olduğunu hatta bu siteye üye, forumda yazar, okuyucu ise bu sınavları pek dert etmediğini düşünüyorum. Konu başlığındaki mevcut problem hakkında günlerdir ilk kez biri kaynak belirtmese (belki belirtemese) de bir haber verdi, teşekkür ediyorum bana umut oldu. Dilerim hakkımızda hayırlısı olur. Herkese sevdikleriyle iyi bayramlar diliyorum.

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Zaten yüksek lisans, doktora yapmış, yapan herkesin mevcut ALES, YDS puanı olduğunu hatta bu siteye üye, forumda yazar, okuyucu ise bu sınavları pek dert etmediğini düşünüyorum. Konu başlığındaki mevcut problem hakkında günlerdir ilk kez biri kaynak belirtmese (belki belirtemese) de bir haber verdi, teşekkür ediyorum bana umut oldu. Dilerim hakkımızda hayırlısı olur. Herkese sevdikleriyle iyi bayramlar diliyorum.

Çok doğru noktalara parmak basmışsınız. Bize düşen sabırla beklemek. Daha bakan yardımcıları bile yeni yeni atanırken, 100 yıllık parlementer sistem değiştirilirken, birazcık sabırlı olmakta fayda var. Devlet kurumlark yeniden yapılandırılıyor. Sabır. Üniversitelerde inanılmaz bir akademik kadro ihtiyacı var. Eğitim öğretim sezonu başlamadan veya başlar başlamaz acil şekilde kadro isteyen ünilerimize elemanlar alınacak. Az sabır.

erdal34

Araştırma Görevlisi
Oğulhan Hocam heyecanlandiran cümleler kuruyorsunuz.
3 bin kadro,eylül başı ,bekleyin az kaldı vs
Yekta Saraç twitleri bile böyle sakinleştirmiyor, böyle emin değil
Umarım ciddi yerden haber alıyorsunuzdur.

erdal34

Araştırma Görevlisi
Bir an evvel görsek iyi olur da , artık ben hiçbir şeye inanmıyorum.Hayaller çöp.Akademisyen olmaktan vazgeçmeye az kaldi

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
İstedikleri zaman çıksınlar ya da çıkmasınlar, ister sistemi değiştirsinler, ister değiştirmesinler, pes etmek yok. Biz genciz taşı sıkıp, suyunu çıkartacaz evelallah. :)

Pediatrist

Öğrenci
Arkadaşlar 16 Ağustos’ta 38 akademisyen ataması yapılmış kadro onay ı yok ise bu atamalar nasıl yapıldı

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar ben zaten yök te akademisyenim sadece kurumu değiştirecem bende ekstradan kadro neden isteniyor bilen var mı acaba