Okutman Maaşları Ne Kadar?

M

misafirxxxxx

Guest
arkadaşlar aydın üni en az 3k veriyor evet ama çalışma şartları pek tasvip edilesi değil.

İ. Aydın Üniversitesi'ne bu sene girmiş bir okutmanım. 3k almıyorum. En az şu kadar veriyor, bu kadar veriyor diye nereden çıkarılıyor anlamıyorum. Ne acayip ya...
 
A

Akademik F...

Guest
arkadaşlar aydın üni en az 3k veriyor evet ama çalışma şartları pek tasvip edilesi değil.

İ. Aydın Üniversitesi'ne bu sene girdim. 3k almıyorum. En az bilmem kaç lira veriyor diye nereden çıkarılıyor? İdareci mi söylüyor sanki, bak bütün başvuranlara en az şu kadar veriyoruz diye... Tanımasam bir de onları inanacağım.
 
M

makademik

Guest
Merhaba, arkadaşlar. Altınbaş (eski Kemerburgaz) Üniversitesinin okutman maaşları ne kadar? İki üç sene tecrübesi olana ne kadar verirler, bilen var mı? Teşekkürler.
 
O

Okt misafir

Guest
Kültür Üni

Merhabalar, Kültür Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi İngilizce okutman maaşları ve çalışma şartlarıyla ilgili bilgi alabilir miyim? Henüz açılmış kadro yok fakat part time olarak başvurmayı planlıyorum.
 

sssbbb

Öğrenci
aydın üni için konuşan arkadaşlara söyle söyleyeyim benim de birkaç arkadaşım orada çalışıyor ve baya esnaf mantığıyla ne kadar pazarlık yaparsan o kadar alıyorsun 2.5 da alırsın 3 de, geçen sene bırakan bir arkadaşım 3 ile ayrılmıştı (yl mezunu idi o da bir etkendir)
 
M

mosafer

Guest
i. aydın üniversitesi sigortadan ceza yemeye doyamayan bir üniversite. düşünün artık milletin hakkını nasıl yiyor. ahaha
 
Üst