larienelanesse
Öğrenci
yine bu forumda bir yerlerde 2010da dokuz eylüle gidip 65i geçen 1 kişi olmuş diye okudum..
izmir bazı noktalarda benim işimi baya bi kolaylaştıracak hocam öyle diyelimsizin puanınız 50 nin altında mı ki bir sene hakkınız var hocam ? benim kpds den aldıgım bi 58.75 var ve de bana iki sene hakkımın oldugunu söylediler. o yüzden kalite ve de bana kolaylık sağlayacak şekilde bir sıra izleyeceğim. elbette sonuçlar açıklandıktan sonra da haberleşelim hocam. Hakkımızda hangi üniversite bize hayırlı olacaksa o üniye yerleşmeyi de rabbim bizlere nasip etsin diyelim
- - - Güncellendi - - -
hocam sizde de izmiri ilk tercih olacak anladıgım kadarıylayanlış anlamazsanız puanınızı öğrenebilir miyim ?
- - - Güncellendi - - -
Gorgias hocam aynı şekilde sizde de izmiri ilk tercih olacak anladıgım kadarıylayanlış anlamazsanız sizin de puanınızı öğrenebilir miyim ?
- - - Güncellendi - - -
herkese soru sora sora kendimi cia ajanı gibi hissetmeye başladımşunun puanı benden yüksek benim önümde olacak, şu arkadasın puanı benden az hahahaaa ben onu geçtim vsvsvsvsvs
şeytan bak git
)
- - - Güncellendi - - -
gorgias hocam da önceki mesajlarından birinde zaten puanını belirtmiş. kusura bakma hocam tembellik işteinsan bi önceki mesajlara bakar demi
![]()
Size İzmir gelir yüzde 99![]()
ibrahimakca hocam için söylemiştim onu ben ama size de gelir yüzde 99 ilk tercihiniz olacaksa, bana da yüzde 98 gelir![]()
ama sanki herkes izmirde oturuyo gibi ya da forumdakiler izmir ağırlıklı![]()
ben de şaşkınım izmiri tercih etmek isteyen pek olmaz sanıyordum.
İnşallah forumdakiler öyledir =)
Aynen ben de öyle düşünmüştüm![]()
ankette dokuz eylülü italik yazmışlar ondan dikkat çekiyo benceumarım izmir olur bide sürpriz yapıp ege açılırsa tadından yenmez deyip son dakika temennisinde bulunayım
![]()
ankette dokuz eylülü italik yazmışlar ondan dikkat çekiyo benceumarım izmir olur bide sürpriz yapıp ege açılırsa tadından yenmez deyip son dakika temennisinde bulunayım
![]()
İstanbul ve Ankara'dan sonra tercih ederler genellikle o puana rahatlıkla gelebilir diye düşünüyorum![]()
hacettepeden dil eğitimi aldım, memnun değildimhacettepe öyp'lileri umursamıyomuş koca sınıftan bir iki kişinin dili geçtiğini biliyorum,ben olsam hacettepe ve ankara üni. tercih etmem ama odtü olursa dadından yenmez![]()
![]()
yök sitesinden giriş yapıyoruz değil mi?başka bir üyelik girişi gibi bir şey istiyorlar mı?büyük bir heyecanla baktım YÖK' ün sayfasına ama tercihler başlamamış sanırım![]()