Dil Puanı 65'in Altında Olanlar İçin Görevlendirme Dilekçesi Madde 39

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
merhaba ben de ahi evrandayım. evrak teslimine gittiğimde burda kalmanıza gerek yok dil eğitimi belli olana kadar gidebilirsiniz dediler. bizim de dilekçe yazmamıza gerek var mı?

Dil eğitimi yapacağınız Üni.ler sizden 39. madde ile görevlendirildiğinize dair belge isteyebilir.. Örneği İTÜ..
 

semihasa

Öğrenci
Bize de yalova üniversitesinde dil merkezi için yapılacak görevlendirmelerin kendi üniversitemiz açısından personel daire başkanlığı tarafından dil kursu için gideceğimiz üniversiteye görevlendirme yazılarının gönderileceği aktarıldı.Bizim herhangi bi şekilde dil kursu için gideceğimiz üniversiteye görevlendirme yazısı götürmemize gerek yok dediler.
 

yasa283

Öğrenci
arkadaşlar; dil eğitimine gidecekler lisansüstü eğitim için başvuru yapmayacaklar değil mi? yök e ulaşamadığımız için soruyorum
 

neist

Öğrenci
sorumun cevabı buradaymış, demek dili vermeden doktora yok ha. neyse artık hayırlısı olsun. teşeşkürler Nazmi hocam.
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Kursa başlama tarihinizden en az 2 hafta önce başlatın ki senet için vaktiniz olsun en geç yok bir an önce başlatmanız gerekli.
 

burak naki

Öğrenci
Arkadaşlar bu 39. maddenin yurt içi dil kurslarında senet gerektirdiğine emin miyiz? Madde tam olarak buna işaret etmiyor gibi. Yani ilk cümlede yurt içi ifadesi kullanılmış ama orada sadece görevli kişinin gideceği süreye göre kimden onay/izin alacağına işaret ediliyor gibi. Bir de 35. maddede ki gibi ilişik kesme durumu geri dönmeme durumuda yok, yanılıyor olabilirim ama maddenin içeriği senet yapılmasını gerektiriyor gibi durmuyor, maddenin tamamını ayrıntılı inceledim elimden geldikçe. Bap ve 33. madde ile görevlendirmeye de baktım, örnek yüklenme senetlerini de inceledim, odtü'nün sayfasında bu bölüme de baktım yurt dışı ibaresi var, yurt içinde böyle bir duruma işaret eden bir nokta bulamadım.. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Ayrıca okulumuz yüklenme senedi istemeyebilir mi ve de Yök ike görüşen oldu mu bu konuda?
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Hocam biz dil kursuna giderken (ilk öyp) YÖK tüm üniversitelere bildirdi, sadece dil kursuna gidecek olanlar için olan 39. maddeye senet yapılıyor. Dil kursu ücretli olduğu için karşılığını alıyorlar. İlk 750 kişiye bu senetler imzalatıldı 39. madde için.
 
Son düzenleme:

burak naki

Öğrenci
Teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu, bir sorum daha olacak, yüklenme senedini yönetim kurulu kararı çıktıktan sonra mı hazırlıyoruz? Örneğin karar çıktı elimize verildi senedinizi yapın dediler bunu kurs açıldıktan sonra yapsak bir sorun olur mu?
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Bazı arkadaşlarımız kefilleri geç buldu hatta kursa başladıktan sonra senet yapanda vardı sorun olmadı o tamamen sizin üniversitenizin tasarrufu. Yardımcı olurlar ama..
 

bhalis

Öğrenci
merhaba..bu üds de sınavı geçenlerin durumu ne olacak? kursa gidilecek mi en azından bu dönem sonuna kadar ,yoksa bulundugumuz üniversitede mi kalınır?
 

ayhan

Öğrenci
Nazmi hocam. Ben Manisa Celal Baya'da görevliyim. Dil eğitimim İzmir Dokuz Eylül'de olacak. İzmir'e günlük gidip gelmeyi düşünüyorum. Bu durumda yine de Dokuz Eylül'e görevlendirme almalı mıyım? Yani ben de şu ekte sunduğunuz dilekçeyi verecek miyim?
 
Üst