santral25
Öğrenci
Turk alman universitesi istanbul ve yeni bir universite onda da gelistirme 0tl mi?3700-3750 arası alır, dil tazminatı hariç. Ben batıdayım ve geliştirme ödeneği 0 TL burada.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turk alman universitesi istanbul ve yeni bir universite onda da gelistirme 0tl mi?3700-3750 arası alır, dil tazminatı hariç. Ben batıdayım ve geliştirme ödeneği 0 TL burada.
Bu sorununun cevabını ben de almak istiyorum . [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam [MENTION=69101]Ink Bottle[/MENTION] hocalarımız yardımcı olabilirsenizGeliştirme ödeneğinin hangi ünide ne kadar olduğu bilgisine nasıl ulaşabiliriz acaba?
2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35 inci maddesi ve 40 ıncı maddesinin (b) fıkrası ile 41 inci maddesi uyarınca diğer yükseköğretim kurumlarında görevlendirilenlere görevin yapıldığı yükseköğretim kurumlarının bulunduğu yerler için bu Karara ekli cetvelde öngörülen oranlar üzerinden fiilen görev yaptıkları sürece ödenir.
(Maaşınızı fiili olarak çalıştığınız yer öder. 35. madde ile geçtiğinizde görevlendirmeniz olacağından görevlendirildiğiniz üniversite öder.)
geliştirme ödeneği fiilen çalışılan yerde neyse o ödenir