Araştırma Görevlisi İlk Atama ve Maaş

Arkadaşlar ilgilendiğim kadro ilanlarıyla ilgili tüm gün görüşmeler yaptım ancak net yanıtlara ulaşamadım. Bilhassa puanımız tutar da yerleştirilsek bile eğer şubatın ikinci haftasına atamamız yetişmezse öğrenciliğimiz başlatılamaz mı? Başlatılamazsa ne olur, 2016 güz dönemine mi sarkar, bu durumda maaş alamaz mıyız? Veya atamamız öğrencilik başlatılamazsa yanar mı? Tüm ilgili merciler YÖKle ilgili teknik bir konu diyor, YÖK malum sorduğumuz bir soruya bile 1 haftada zahmet edip zor yanıt veriyor.
 

pelinn

Öğrenci
Hocam evrakları dün teslim ettim ama sitede atanma dilekçesi doldurulacak vb.yazmıyordu ve belgeleri teslim ettiğim kişi de birşey istemedi, imza falan da almadı. Sonuç olarak öyle bir dilekçe vermedim hatta öyle bir belge olduğunu da yeni öğrendim, bu durumda bir sıkıntı olur mu? Herkesin bunu imzalaması mı gerekiyor.

İlana başvururken imzaladığım dilekçe de şu şekilde bir kısım vardı. Bu yüzden yeni bir dilekçe istenmemiş olabilir mi?
Başvuruya ilişkin form ve gerekli evraklarım ekte sunulmuş olup; atanmaya hak kazandığım takdirde atama işlemlerimin aşağıda belirttiğim şekilde yapılmasını saygılarımla arz ederim.

hayır hocam o dilekçe dediğim şey en son olan. yani sizi aradıklarında gelin göreve başlayın diye o zaman gittiğinizde dilekçeye imza attırıyolar ve o gün itibariyle göreve başlamış oluyorsunuz. kafanıza takmayın zaten siz gittiğinizde çıktısını alıp, size bitek imzasını attırıyolar.
siz rahat olun ve belgelerinizi teslim ettiğinize göre hiçbi sorun olmaz,sizi göreve çağıracakları zamana kadarki zamanızı rahatça geçirin :)
 

o_sadık

Öğrenci
Sağolun hocam. Vallahi fakültede odama geçene kadar rahatlamıcam gibi, gecem gündüzüme karıştı şu 2 haftada :D Uykusuzluk, Yol parası, git-gel falan neyse de Devlet hastanesinden 200 liraya sağlık kurulu raporu almak zoruma gitti.
*Not: Pers.Daireden aradılar, Atama yazım gelmiş haftaya başlayacağım inşallah.
 
Son düzenleme:
A

Akademikmisafir

Guest
sayın hocalarım iyi günler. ben 1 nisan itibariyle araştırma görevlisi olarak göreve başladım ve 1.5 aylık maaşımı aldım. ancak bu maaşın içinde yükseköğretim tazminatı yok bu ödeme ikinci ayda eklenir mi?
 
Üst