Ya arkadaşlar yürüyen bir sistem var. Bütün okullar aynı zamanda başlıyor. Size bana göre geç olması değil sorun, mesele YÖK e bakıyor ki YÖK de bizim kurs bitmeden sizi başlatamaz. Hazır Yds sınavı 5 nisan olmadan sizi almaz. İnternetten kaytlanma okul tercihi bundan önce olur ama okullarınıza gelmeniz nisanı kesin bulacak
- - - Güncellendi - - -
Eğer hocam öncekilerin bitmesini bekleme sorunu yoksa dediğiniz gibi o zaman nisandan önce başlayabilir. Ancak bence yine Martın sonu olur.
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar burada sordum şimdi biz gitmeden 2 hafta önce burada olacakmışsınız. Mart 20 gibi yanı eğitiminiz başlıyor
- - - Güncellendi - - -
Eğer hocam öncekilerin bitmesini bekleme sorunu yoksa dediğiniz gibi o zaman nisandan önce başlayabilir. Ancak bence yine Martın sonu olur.
Hocam inşallah dediginiz gibi olur. Benim icin cok onemli bu surecin erken baslamasi. Bebegim var su anda kendi evimzde değiliz. Dil merkezi acilinca yerlesecegim yerde ev tutacagim bebegime göre duzen kuracagim atamam oldu gidemiyorum hala birakamiyorm onu. Ins daha erkn acilir gecikirse biz cok magdr olacaz
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar burada sordum şimdi biz gitmeden 2 hafta önce burada olacakmışsınız. Mart 20 gibi yanı eğitiminiz başlıyor