Merhaba tebrik ederim, bende kağıtlarımı verdim ancak hala rektör onayını bekliyorum. Siz hang üniye kayıdınızı yaptırdınız?
Hocam 8'inde bizim dil kursu bitiyor. Bir hafta sonra da sizi alırlar. Hafta başına getirmeye çalışacaklarını düşünür isek 13 nisanda okullarınızda olursunuz
Hocam YDS sınavı 5 nisan da. Bizim görevlendirilmelerimiz 8 nisanda bitiyor. Bundan öncesinde dil eğitimine başlayamazsınız. Tercih listerleri 20-25 mart gibi başlar. Sonrasında da sizler senet işlerini hallettikten sonra okullarınıza gelirsniz.
Ekim de bitmesi Eylül de olan yds yi kaçırmamız anlamına gelir bu da bizim için dezavantaj oluyor
Arkadaslar ben gecen sene mart ayinda dil kursuna gitmiştim, hatta subatin son gunlerinde dil kurslari belli oldu ve 10 martta da kurs basladi. onceki oyplilerin kurs bitimini beklememiz gibi bi durum olmamisti. Bu sene de hemen hemen ayni tarihlerde baslayacaktir diye düşünüyorum.
Hocam 8'inde bizim dil kursu bitiyor. Bir hafta sonra da sizi alırlar. Hafta başına getirmeye çalışacaklarını düşünür isek 13 nisanda okullarınızda olursunuz