ANKARADA hangi yds kursuna gitmeliyim?

saglamberat

Öğrenci
Arapça yds için Online Yds center kesinlikle. çok araştırdım bende katılmadan önce en uygun burası geldi. sonradan iyi ki de burayı seçmişim dedim yani bence önemli olannda bu. Online derslerden bu kadar verim beklemezdim açıkçası. puanımı 41.25den 78.75e çıkardım diğerlerini bilemem ama kesinlikle Online Yds center.
 

mehmedoguz

Öğrenci
Online olarak online yds center öneririm. İngilizce grupları özellikle çok sağlam, hocalar kaynaklar vs. İlla örgün olacak diye bişey yok sonuçta. Bence bi bak online yds centera . iyi çalışmalar
 

Sbyrk

Öğrenci
Perfect english Kızılay Ankara şubesinde YDS eğitimi aldım. Kesinlikle hiç ama hiç memnun kalmadım yazılacak olanlara tavsiyemdir yazılmayın. Paraniza ve zamaniniza yazik. Girişte sizinle ilgilenip kursu işleyişi anlatan insanlar çok güzel anlatıyor çok ilgileniyor. Yazılıyorsunuz fakat o da ne durumlar hiç anlatıldığı gibi değil. Kesinlikle YDS mantığı olarak çok kötü bir kurs öğretelim anlatalım neler yapabiliriz ne yapmalıyız program yapalım yol gösterelim mantığında değil de verilen bir program var bunu yetiştirelim bitirelim mantığı var. Aldığım not düşük olduğu için seviyeme göre olmasını bekledim ve bu yüzden de özellikle ÖN HAZIRLIKLI olan kurs tercih ettim fakat sınav sonucu kursa gitmeden aldığım puanla aynı.
 

aliguler8901

Öğrenci
Arkadaşlar ben Yds için Son Aşama’ya gitmiştim ama 12 Nisan Yds pandemiden dolayı ertelendiği için 4 temmuzdaki e-yds'ye girdim ve sınavdan kıl payı 71,25 aldım. Erbilek Hoca’yı bir arkadaşımdan duyup tanıtım dersine gitmiştim ve kayıt oldum. Hem fiyat olarak diğer kurslara göre daha uygun hem de avantajları çok daha fazla. Beni en çok cezbeden 2. şans hakkı olmasıydı. Zaten Erbilek Hoca tanıtım dersi yapmadan kayıt yapmıyor o yüzden rahat rahat gidip görüşebilirsiniz. Ama kurslara binlerce lira dökerken işin sizde bittiğini unutmayın. Derslere düzenli katılıp anlatılanları soru çözerek pekiştirmesem veya kelime çalışmasam yine yapamazdım çünkü bu e-yds ciddi anlamda zordu. Emek önemli.
 
Üst