ANKARADA hangi yds kursuna gitmeliyim?

handsome

Öğrenci
Arkadaşlar Ankarada YDS kurs önerisi olan varmı? biçok kursu gezdim ama AKINDİL ile İCONAKADEMİ arasında kaldım.

bu konuyla ilgili önerisi tavsiyesi olan varmı?:love_heart:
 

a_e2010

Öğrenci
Bende geçen sene bu zor süreci yaşadım o yüzden konuyu okuyunca yardım etmek istedim, öncelikle Ankara'da birçok kurs arasından iki seçeneğe düşmeniz güzel.Sadece hangi kurs diye sorsaydınız bu tavsiyede bulunmazdım, zira reklam olarak algılanmasını istemem.Ben geçen sene sizin iki şıkkınızdan biri olan Akın Dil Kursu'na yazıldım.Süreci anlatmak gerekirse grup hocam oldukça yetkindi, benim dahil olduğum grup, seviye olarak düşük sayılan gruptandı öyle ki hocaya en basit sorunun defalarca sorulduğu oluyordu buna rağmen hocamız bir kez olsun yine mi bu soru demeden hep güler yüzle ,kimseyi incitmeden en baştan anlatırdı.Hiç bir zaman aman süremiz doldu bir an önce çıkalım kaygısı taşıdığını görmedim.Ders süremizi on dakika aştığımızda oluyordu beş dakika erken çıktığımızda önemli olan hocanın aklındakileri en verimli şekilde tamamlamasıydı.Kursun kaynakları da bana sorarsan yeterliydi.Akın'ın ek dersleri de oldukça verimlidir kalabalık olur çünkü kimse kaçırmak istemez.Kalabalık, ders niteliğini düşürmüyor mu derseniz 20+ bilinçli insanlar kursa dahil olduğu için bence düşürmüyordu. Son olarak puanlarımı da belirteyim.Kursa başladığımda puanım 51.25ti dahil olduğum grup iki buçuk ay devam etti.Kurs sonunda aldığım Yds puanı 67.5 çok büyük bir başarı öyküsü sayılmaz ama benim için yeterli olan bir puandı.Bunlara ek olarak şunun da altını çizerek belirtmek isterim ister Akın Dil'e ister İcon Akademi'ye gidin eğer siz bu işe emek vermeyip sadece kursa gidip gelecekseniz hiç bir getirisi olmayacaktır, gittiğiniz kurs konusunda ne kadar başarılı olsa da tek başına mucize yaratamaz.Bu süreçte şimdiden başarılar dilerim umarım istediğiniz puana en kısa sürede ulaşırsınız...
 

hemre

Öğrenci
Hocam, boşverin kursa falan gitmeyin hepsi para canlısı, bu dil sınavlarında en önemli şey kelime bilgisi bende yds academye gitmiştim fena sayılmaz ama kendileri de söylüyorlardı sadece kelime bilgisi ile 75-80 puan alanlar olduğunu
 

calikafra

Öğrenci
Bende farklı bir tercih olarak english exam centre tavsiye edebilirim. Nisan yds ye exam centre ile hazırladım ve gayet memnun kaldım.ingilizceye olan bakiş açım bile degisti.Daha önceki dil puanım 30 du. Kursa gittikten sonra 65 aldım.kursun basarinizdaki payı çok yüksek ama bunun yanında kendinizinde mutlaka büyük çaba göstermesi lazım.
 

ysesen

Öğrenci
Akın dil kursu "Buray" Hocanın grubundayım. 50 puan üstüne hitap eden bu gruptan çok memnunum. Fakat tabiki temeliniz olması lazım, çünkü hoca bazen derste gerçekten şov yapıyor. bir soruyu 5 dakika da çözüp geçtiği oluyor hocanın. Artık okuduğunu anlamadan asla soru çözemeyecek durumdayım. Bünyem aksine çalışmıyor :)
Ders günde 3 saate bölünür. Haftada 2-3 gündür. İlk başlangıç kelime, arkasından hızlandırılmış şekilde konu,arkasından çeviri, arkasından soru çözümü. Dolu dolu 3 saat. Ama bana yetmez ve ben açar online akın yds net ten de bir 3 saat daha çalışırım. Sahura kadar çalışmaya devam. İnsan çalıştıktan sonra her kurs yararlıdır, yeterki siz çalışın.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
I

ICON-İK

Guest
Icon Akademi hakkında yapılan karalama yazıları tespit edildiği an, konu kurumumuz tarafımızdan derhal incelenir. Haklı bulunan eleştiriler düzeltilir. Ancak bu tür yazıların genellikle diğer kurs çalışanları tarafından kıskançlık içgüdüsüyle, yada kursumuzun disiplinine ayak uyduramayanlar tarafından yazıldığını biliyoruz. Herkesin düşüncesine saygı duymakla birlikte, kurumsal kimliğimize zarar vermek amacıyla maksadını aşan yorumlar hakkında sırasıyla tespit, iptal ve tazminat davaları açmak suretiyle yasal işlem başlatmaktayız. Saygılarımızla.
 

kaolinn

Öğrenci
kesinlikle AKIN DİL i öneririm.
ben sadece online kursu ile hazırlandım o bile yetti.
bir arkadaşım kursuna gitti ve çok memnun kaldı. 6 ay da 28 den 90 a çıktı yds si
 

fatih hoca

Öğrenci
ydsvideo.net sitesini tavsiye ederim. Kelime ve bağlaç öğretimi mükemmel. Kelime ve Bağlaç Paketleri içindeki ÖRNEK VİDEOlar size fikir verecektir. Saygılar
 

Cicero

Öğrenci
Selamlar arkadaşlar,

2015 eylül YDS'den 94 aldım ve hayatımda bir tek gün İngilizce kursuna gitmedim. (Daha doğrusu bir tek gün gittim, gereksiz bularak ayrıldım ondan sonra) Dil kursta değil kullanarak öğrenilir. Asıl yazmak istediğim şey aslında bu değildi ama fikrimi de söylemeden geçmeyeyim dedim.

Bugün hesap açan ve tek mesajı olup da ''ben X kursunu öneriyorum'' diyenlere güvenmeyin. Bunlar muhtemelen kurs çalışanıdır ve reklam yapıyorlardır.

Bir de, bir hukukçu olarak yazıyorum bunları, ''bizi eleştirenlere dava açaceğiz, canlarını alaceğiz'' yazılarına aldırmayın. Hakaret etmediğiniz sürece istediğiniz gibi eleştiri yapabilirsiniz, iyi eğitim alamadıysanız bunu rahatlıkla belirtebilirsiniz. Sizi korkutup gözdağı vermeye çalışıyorlar, hiçbir şey yapamazlar. Zaten eleştirenleri dava açmakla tehdit eden bir kuruma da bence para verip kaydolmayın, o ayrı mesele.
 

avural

Öğrenci
Icon bu konunun sponsoru. Konuyu da kendileri acmışlar her zamanki gibi. En ufak kötü bir yorumda mesaj siliniyor. Kursun gelirleri internet sayesinde kazanılıyor. İçerik yönünden son derece zayıf. Yds den aldigim puanın altında aldım sayelerinde.
 

cantpskl

Öğrenci
icon akademinin online yds kurslarını tavsiye ederim. Hem hoca tarafından, hem de kurs personelleri tarafından hiçbir online eğitimde göremeyeceğiniz ilgiyi göreceğinizin garantisini verebilirim.
 

ysesen

Öğrenci
Yds kursları da artık piyasa oldu. Ne zaman kitapevlerinde bir sınavın kitabı artarsa o zaman o sınav artık piyasa olmuş demektir. Ösym zaten hep piyasa durumunda. Daha sonra kpss, sonra ales piyasa oldu. Bu dönemde ise Yds artık piyasası olan bir sınav. En az 50 dersane kitabı ve bir o kadarda saçma sapan kurslar var. Ben x,y kursunu önermem. Ama şunu söyleyebilirim.

Yıllık(6-8 ay civarı diyelim) 128-130 saat ders veren bir kurs(birde etüdlerimiz var diye hava da atarlar) 1500 - 2000 tl'nin altında bir fiyatta ve sınıfta 10 kişiden çok kişi varsa o kurstan hayır gelmez. Kursun hocası da önemli bir faktör. Yaşı 30 dan aşağı olan bir hocanın ne tecrübesi vardır, ne de yds sınavında daha önceden bir başarı elde edebilmiştir. Çok yaşlı hocada iyi değildir, o üds zamanından kalmış olabilir. (zıtlık gördün but koy, virgülden sonra that gelmez v.s.) Zaten genç hocanın derdi devlete kapağı atmaktır. Bu tür kurslardan uzak durun derim.

Daha önceden adı olmuş yerlere güvenmek en mantıklı. Akın, karacan, exam center, tömer, odtü ve hacettepe kursları v.b. yerler daha önceden kendini kanıtlamıştır. Başka dolandırıcılara para ve zaman kaptırmayın..
 

ebruboyaci

Öğrenci
Arkadaşlar, gönül rahatlığıyla ICON Akademi'yi önerebilirim. Ben hem IELTS hem de YDS kurslarına katıldım. Her ikisinde de istediğim başarıyı sağladım. Çevremde de çok giden var. Bugüne kadar bir kişiden memnun kalmadım diye bir şey duymadım. Birçok kursa göre çok çok iyiler. Son olarak markalaşmış, işi ticarete dökmüş, eğitimin ikinci planda kaldığı dershaneleri de kesinlikle önermiyorum. ICON ya da başka kurs fark etmez ama mutlaka butik bir dershaneye gitmenizi tavsiye ederim.
 
Üst