Ankara' da TOEFL Kursu Öneri...

sidneh

Profesör
Karaca Eğitim Merkezi

Karaca'yı kesinlikle tavsiye ederim, TOEFL hakkında hiçbir şey bilmeyen ben bu kurs sayesinden ilk sınavımdan 60 aldım, readingde odaklanma sorunum olmasa çok rahat 80 alırdım. Sınıf en fazla 10 kişilik oluyor, hocalar birebir ilgileniyor ve en önemlisi bol bol konuşma pratiği yapıyorsunuz. Giden pişman olmayacaktır eminim.
 

adali1

Öğrenci
bende istiyorum ben de istiyorum:) eskişehirde tavsiye edebileceğiniz bir ielts kursu varsa onuyazarsanız sevinirim?
Evet Eskişehir'de ielts kursuna gidip tavsiye edecek yok mu?

- - - Güncellendi - - -

bende istiyorum ben de istiyorum:) eskişehirde tavsiye edebileceğiniz bir ielts kursu varsa onuyazarsanız sevinirim?

Bu forumda bulunup daha önce ielts sınavına girmiş bir arkadaş ile konuştum chatbox'ta Pegem'i tavsiye ediyor. Kendisi üds'den 35 aldıktan sonra 2 ay gibi kısa bir sürede ielts'den 5,5 aldığını söyledi. Bende Eskişehirde yaşıyorum ve dil merkezimde büyük ihtimal buraya çıkacak, eğer öyle olursa pegem'e gitmeyi düşünüyorum. İlk aşamada 65'e tekabül edebilmesi için 4,5 almak yeterli sanırım 2-3 ay gibi bir sürede en azından bu puanı alabilirim.
 

ahmet8619

Öğrenci
[/QUOTE]Bu forumda bulunup daha önce ielts sınavına girmiş bir arkadaş ile konuştum chatbox'ta Pegem'i tavsiye ediyor. Kendisi üds'den 35 aldıktan sonra 2 ay gibi kısa bir sürede ielts'den 5,5 aldığını söyledi. Bende Eskişehirde yaşıyorum ve dil merkezimde büyük ihtimal buraya çıkacak, eğer öyle olursa pegem'e gitmeyi düşünüyorum. İlk aşamada 65'e tekabül edebilmesi için 4,5 almak yeterli sanırım 2-3 ay gibi bir sürede en azından bu puanı alabilirim.[/QUOTE]

hımm, bende daha önce ielts'e girdim ama üds 35 ken 2 ayda 5.5 zor gibi geldi, akademik mi general mi bilmiyorum ama ben akademikten 4.5 aldım 5 ay kursa gidip, puanımı yükseltmek için gideceğim yine, ielts çalışmak daha kolay ve zevkli geliyor üds/kpds den.
 

adali1

Öğrenci
Bu forumda bulunup daha önce ielts sınavına girmiş bir arkadaş ile konuştum chatbox'ta Pegem'i tavsiye ediyor. Kendisi üds'den 35 aldıktan sonra 2 ay gibi kısa bir sürede ielts'den 5,5 aldığını söyledi. Bende Eskişehirde yaşıyorum ve dil merkezimde büyük ihtimal buraya çıkacak, eğer öyle olursa pegem'e gitmeyi düşünüyorum. İlk aşamada 65'e tekabül edebilmesi için 4,5 almak yeterli sanırım 2-3 ay gibi bir sürede en azından bu puanı alabilirim.[/QUOTE]

hımm, bende daha önce ielts'e girdim ama üds 35 ken 2 ayda 5.5 zor gibi geldi, akademik mi general mi bilmiyorum ama ben akademikten 4.5 aldım 5 ay kursa gidip, puanımı yükseltmek için gideceğim yine, ielts çalışmak daha kolay ve zevkli geliyor üds/kpds den.[/QUOTE]

General kısmı daha kolay sanırım ve öyp için de geçerli diye biliyorum. Zaten benimde ilk aşamada almak istediğim puan 4,5 bu puanı aldıktan sonra yükseltirim diye umuyorum. Siz hangi kursa gittiniz Eskişehir'de?
 

ahmet8619

Öğrenci
ben Eskişehir'de değil Gaziantepte ielts çalıştım, Eskişehire daha yeni atandım. gaziantepteki kurslarla ilgili tavsiye isterseniz verebilirim :)
 

sakinnx

Öğrenci
Merhaba,rica etsem bana da Ankara'da önerebileceğiniz en iyi ielts kursunu mesaj atabilir misiniz?

- - - Güncellendi - - -

Kusura bakmayın,yanlış oldu.
 
Üst