Anadolu Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

aaaa

Öğrenci
eskişehirli olarak bende anadolu üniversitesini yazdım 1.sıraya yabancı diller 2 eylül kampüsünde bağlar civarında yeterli ev ve apartlar var en kolay ulaşımda bağlardan oluyor kampüse eskişehir zaten öğrenci şehri giden arkadaşlar zorluk yaşamazlar diye tahmin ediyorum yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım...

teşekkür ederim;)
 

chemist26

Öğrenci
bende anadolu ya yerleştim mail gelmedi dün bilgi almak için aradım ama çok daha net birşey demediler 10 kasımda sınav yapılcağını 14 kasımda başlıcağını ne zaman bitceğinin belli olmadığını söylediler...
 

ipekk

Öğrenci
ben de anadolu üniversitesine yerleştim.. ne şekilde gidip başlayacağımız hakkında kesin bi bilgisi olan varmı? 10 kasımda direk gidip sınava mı gireceğiz yani? benim şu anki okulum öyle dedi ama bilemiyorum:S (istanbul medeniyet üni)
 

Akademisyen68

Öğrenci
Merhaba, ben de Anadolu Üni. Dil Merkezine yerleştim. Sitede resmi bir duyuru olmadığı için otobüs bileti almadım daha, malum 10-11 kasımın akıbeti belli değil. Umarım bu sıkışık dönem içinde yol, konaklama gibi sorunlar yüzünden seviye tespit sınavı mağduru olmayız :)
 

ahmetinn

Öğrenci
peki arkadaşlar görevlendirme dilekçesini nasıl yazdınız ..bi örnek dilekçe vardı doğru mudur o? son olarak konaklama işini nasıl yapıyoruz ayarladınızmı biyerler?
 

Akademisyen68

Öğrenci
………… ÜNİVERSİTESİ ……………. FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NA SUNULMAK ÜZERE ……… BÖLÜM BAŞKANLIĞI’NA

……… Üniversitesi ………….Fakültesi …………. Bölümünün ………… Anabilim Dalında Araştırma Görevlisiyim.
Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında, Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılmak üzere, 14 Kasım 2011 tarihinden başlayarak yedi ay sürecek olan yabancı dil eğitimine hak kazanmış bulunmaktayım. Bu nedenle 2547 sayılı kanununun 39.maddesi uyarınca Anadolu Üniversitesinde dil eğitimim boyunca görevlendirilmemi talep ediyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Tarih
İsim-Soyisim
İmza


Adres
Telefon



EK: 1- Noter Onaylı Yüklenme Senedi ve Muteber
İmzalı Müteselsil Kefalet Senedi
2- Kazandı Belgesi Çıktısı
 

Akademisyen68

Öğrenci
Tarih ve isim sağ altta olcak, yanlış kopyaladı :)
Konaklama işini sınav günü şehri dolaşarak halletmeyi planlıyorum ben. chemist26 hocamız da eskişehirliymiş, belki bi tavsiyede bulunabilir bize.
 

chemist26

Öğrenci
akademisyen68 dönüş için önemli tarih bölüm başkanı tarih belirtmem gerektiğini söyledi görevlendirme için. biraz bilgi vermeye çalışıyım; konaklama için yer bulana kadar anadolu üniversitesi yunusemre kampüsünde misafirhane var faydalanabilirsiniz ilk aşamada bu konuda üniversiteden bilgi almanızı tavsiye ederim. apart ya da 1+1 dailer var baya eskişehir tam bir öğrenci kentidir sorun yaşamadan kalcak yeri çözersiniz ama uygun fiyatlı yerler için biraz dolaşmanız gerekebilir. eğitim 2 eylül kampüsünde olacak onun için ulaşım kırmızı 4 (otobüs) yada sakarya dolmuşları ile sağlanıyor. öğrencinin yoğun olduğu bölge bağlar-espark civarlarıdır ve buralarda apartlar evler mevcuttur birde otobüs güzergahı üzerindedir. aklınıza takılan birşey olursa bana msj atabilirsiniz arkadaşlar isteyenlere telefon numaramıda verebilirim eskişehir konusunda her türlü yardımda bulunabilirm.
 

Akademisyen68

Öğrenci
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için hocam. Bölüm başkanınızın sizi sıkıştırması da anlamsız olmuş. Çünkü görevlendirmeniz 14 kasımdan başlar ve teorik olarak 6 ay sürer. Tatillerle birlikte biraz uzayabilir. Biz bu konuyu okulumuzla görüştüğümüzde tamam o zaman 7 ay yazın dedi dilekçeden de göreceğiniz üzere. Bu durumda görevlendirme haziran 14 te biter. Size de dilekçenizi böyle yazmanızı tavsiye ederim.
 

alope

Öğrenci
seviye tespit sınavına girmesek bişey olurmu arkadaşlar otobüs bileti bulmakta zorlanıyorum biraz

Bence birşey olmaz gibi geliyor ama yöke ulaşabildim, illa girin sınava sonra sıkıntı olur vs gibi yuvarlak cevaplar verdi. Yök'ün sitesindeki duyuruda da net olmamakla beraber benzer birşey söylenmiş.
O yüzden ben de girmeye karar verdim, net olmamakla beraber =)
 
Üst