2214-A 2020 1. Dönem başvuru

Derya01

Öğrenci
Selamlar Ben 2020/1. dönem kazananları arasındayım. Arkadaşlar, gidebilmek için kazandıktan sonra çalışan 2 kefil bulmak gerekiyor. Kazanan arkadaşlar sizler kefil bulabildiniz mi? Sanırım emekliler kabul edilmiyor. Kazananlar arasında birbirimize karşılıklı kefil olma durumunda TUBİTAK sorun çıkarıyor mu acaba ? Karşılıklı Kefillik konusuna sıcak bakan arkadaşlar bana özelden ulaşabilir mi?

Hocam özelden size yazdım ama sanırım görmediniz. Buradan da belirtmek istedim.
 

anhelo

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, Covid-19 dolayısıyla birçok ülkede vizelerde sıkıntı yaşanıyor. Daha önce 2019 yılında kabul alıp, bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Tübitak başvuru sürecinde normalde 1 yıl veriyor, ancak covid durumunda dolayı ek süre vermişti yanlış hatırlamıyorsam. Kaç ay ek süre verdi öğrenebilir miyim? Çok teşekkürler
 

Derya01

Öğrenci
2019 1.donemi sonuçları Şubat 2020de açıklanmıştı. Covid nedeniyle gidişimizi Eylül 2021'e kadar yapabileceğimiz bildirildi.
 

Osmancık06s

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar, 3 aylık görevlendirme alabilin var mı? ikinci görevlendirme nasıl oluyor? Gittiğim yerden öncesinde evrak göndersem oluyor mu? Alan varsa görevlendirme süresini nasıl aldı?
 

Osmancık06s

Öğrenci
Merhaba
Tübitak kefalat senedi için kefil bulmakta zorlanıyorum karşılıklı kefil olabileceğim bir arkadaş varsa bana ulaşırsa sevinirim.
 

eslemerva

Öğrenci
Kefalet senedinde noter masraflarının çok fazla olmaması ve daha sağlama olması için kişilerin aynı ilde bulunmasını tavsiye etmişti noter. Bilginize
 
Üst