2012 KPSS Hakkındaki Görüşleriniz

2012 KPSS'yi nasıl buldunuz?

• Genel Kültür Genel Yetenek zordu.

Oy: 22 75.9%
  • Geçmiş yıllara göre kolaydı.

Oy: 7 24.1%

• Kullanılan toplam oy
    29

sarimaske

Araştırma Görevlisi
dediğim konuya yine geldik ben yurttan anahtarımı telefonumu bırakıp sınava giderim binada cebimdeki bozuk parayı attırıp suyun markasını kopartırlar millet fotoğrafını çeker olan bizim gibi insanlara olur...

sarimaske

Araştırma Görevlisi
nasıl oluyor...ne söyleyip kapatılacak bu konunun üzeri çok merak ediyorum.. bizler ales kpds üds yi bir hafta on gün bekleyip soruları unutunca görebiliyoruz şimdi ise felaket...

nk_0910

Öğrenci
neredeyse tüm sorular internette geziyor hemde fotoğraf cekimi falan değil , fotokoposı cekilip zımbalanmış .. sorular bire bir aynı , calısıp sınava giren arkadaslar da ohh stres bitti diye seviniyorlar .. bu nasıl bir haktır..

devran

Doçent
2010 da iptal edilen kpss sinavinin dava surecinden bisey ciktimi ? -cikmadi. full yapip daha sonra kopya cektigi anlasilan kisilerin basina bisey geldimi?-gelmedi.bu sorularin nasil dagitildigi biliniyormu?-biliniyor.bu sinavda da ayni sureci yasamaya hazir olun

devran

Doçent
izmirde aralarinda ar.gor ve bina sorumlularinin oldugu 40 kisi sahte belgelerle ve kimliklerle osym sinavlarina 20 bin tl karsiliginda baska birilerini soktuklari gerekcesiyle gozaltina alinmis

aslick

Öğrenci
Sorular aynı bazı soruların şıkları farklı fakat cevap aynı şıkları değişik yapmışlar ben anlamadım birşey birde bu soruların yayınlanma tarih ve saatide önemli.Soruların çalındı iddiası doğru mu yoksa ortalığı ateşe vermek için sınav sonrası hemen yazılmış sorular mı bende anlamadım birşey, sonradan hazırlandıysada helal olsun soruların kalıplarını noktası virgülüne kadar doğru hatırlamışlar.