2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz

gokhan1507

Öğrenci
lisan notum en fazla 80 olucak ama bi ingilizce notuna sahip değilim kursa gitmayi düşünüyorum pek bi bilgim yok bu yüzden bilgi almak istedim bu durumda ne yapabilirim durumum çok ümitsiz mi :)

Belli olmaz herşey başvuranlara bağlı.

zaten dil sınav sonucunuz olmadan da başvuru yapabiliyorsunuz, yanılmıyorsam dil puanınız 50 ye sabitleniyor.

detaylı bilgi için forumu gezerseniz ve öyp sıkça sorulan sorulara bakarsanız pek çok şey öğrenebilirsiniz.

shrmrdn

Öğrenci
hepsine baktım ama öyp puanımı hesaplayınca çok düşük çıktı :( senet kısmını anlamadım bide şu bilim sınavından korktum

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
BURADAN ek yerleştirme puanlarına bakarak fikir edinebilirsiniz bölüm bazlı olur ya da olmaz demek çok zor puanınız ne kadar yüksekse şansınız o kadar artar.

kaya_06

Öğrenci
arkadaşlar ben öyp puanlarının artacagını ve dil puanı olmayan adayların özellikle dikkat etmeleri gereken bir şey var bir yıl içinde 65 almak çok zor olabilir bunu göz önüne almalı herkes valla 1 yıldır ugrasıyorum dılle ve öle bi kaç ayda ( hiç temelinizde yoksa) mümkün değil.yok ben hallederim vay efendim ben yaparım demekle olmuyor 1 yıl boyunca gercekten adam akıllı çalışarak oluyor ve özellikle dil puanı olmayan adaylar bu hususa dikkat etsinler kimse boş yere tazmınat ödemek zorunda kalmasın

Alp Eren

Öğrenci
arkadaşlar ben öyp puanlarının artacagını ve dil puanı olmayan adayların özellikle dikkat etmeleri gereken bir şey var bir yıl içinde 65 almak çok zor olabilir bunu göz önüne almalı herkes valla 1 yıldır ugrasıyorum dılle ve öle bi kaç ayda ( hiç temelinizde yoksa) mümkün değil.yok ben hallederim vay efendim ben yaparım demekle olmuyor 1 yıl boyunca gercekten adam akıllı çalışarak oluyor ve özellikle dil puanı olmayan adaylar bu hususa dikkat etsinler kimse boş yere tazmınat ödemek zorunda kalmasın

biraz daha yapıcı bir msj atsaymışsınız keşke :mad:
herkes sizin gibi olacak degil, bu pek çok şeye bağlı altyapınız ve kendinizi dil konusunda nerede gördügünüzle de alakalı.
ben anadolu liseli mezunuyum ve işletme son sınıf ögrencisiyim geçen yılın ilkbaharında üds den 78 aldım şükürler olsun
üds ingilizcenizin hepsini ölçmüyor ki zaten belli bir taktigi var ögrendiginizce cevap burdayım diye bağırıyor zaten
demem o ki eger biraz altyazınız varsa ve kendinize güveniyorsanız fazladan kursa ihtiyacınız oldugunu düşünüyorum çünkü kurstakileri zaten biliyor olacaksınız
güzel kaynaklarla üds işini halledebilirsiniz

ben de soru sordum diger arkadaşlar da ama çogu cevapsız kaldı
herneyse hepinize kolay gelsin

kaya_06

Öğrenci
biraz daha yapıcı bir msj atsaymışsınız keşke :mad:
herkes sizin gibi olacak degil, bu pek çok şeye bağlı altyapınız ve kendinizi dil konusunda nerede gördügünüzle de alakalı.
ben anadolu liseli mezunuyum ve işletme son sınıf ögrencisiyim geçen yılın ilkbaharında üds den 78 aldım şükürler olsun
üds ingilizcenizin hepsini ölçmüyor ki zaten belli bir taktigi var ögrendiginizce cevap burdayım diye bağırıyor zaten
demem o ki eger biraz altyazınız varsa ve kendinize güveniyorsanız fazladan kursa ihtiyacınız oldugunu düşünüyorum çünkü kurstakileri zaten biliyor olacaksınız
güzel kaynaklarla üds işini halledebilirsiniz

ben de soru sordum diger arkadaşlar da ama çogu cevapsız kaldı
herneyse hepinize kolay gelsin

arkadaşım zaten benim demek istediğimde bu alt yapınız yoksa ki altını çizleim şunun ben düz lise mezunuyum ünide inglizce görmedim ve gecen hazırandan beri aralıksız calısıyorum ıngılızce gramer iyi okuma iyi ama bir kelime dahi konuşamıyorum başlarken bir tane bile kelime bilmiyodum ha bu arada sen şanslılardanmışsın ve kursa ihtiyaç duymadan yapmışsın ama ben ve benim gibi olana çok insan var özellikle de sözelci olan arkadaşlarımız özgüven iyidir ama yersizi insana zarar verir!!! kurs konusuna gelince belkide en iyi hocalardan ders aldım suat gürcan rıdvan gürbüz üstlerine tanımam zaten dille alakan varsa birazcık tanırsın hocaları ve öle bol keseden atmakla olmuyor bu işler

tahsn85

Öğrenci
hocam bu sne cari üsül ile alım var mı? yabancı dil sınavına giremedim malesef ÖYP puanım hesaplanırken 0 mı olacak yoksa 50'ye eşitlerler mi?

neist

Öğrenci
hocam bu sne cari üsül ile alım var mı? yabancı dil sınavına giremedim malesef ÖYP puanım hesaplanırken 0 mı olacak yoksa 50'ye eşitlerler mi?

cari usulün tamamen kalkıp kalkmadığı net değil ama büyük ihtimalle kalkacağı söyleniyor. dil puanı konusunda herşey açık, dil puanının %15'i alınır, dil puanı olmayanlarınki 50 kabul edilir ve bunun üzerinden hesaba gidilir.

A

ayşen

Guest
okulöncesi bölümüm,
ales 76,912
tezli y.lisans tez dönemindeyim şansım olur mu?