11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

eray000

Öğrenci
saatte 60.000 kağıt okuma kapasiteli makineleri yok mu bu ösym denen nanenin?
600.000 kişi sınava girse 10 saatte okuması lazım, kontrol amaçlı bir kez daha okusa 20 saat eder, düzenlemesi, cartı curtu vs 10 gün sürsün diyelim...
nedir bu böyle anlamıyorum :(

mavi24

Öğrenci
Valla eray bey herkes aynı:)ÖSYM bu işte sabrıda öğretiyor:)

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bu linkte sonuçların açıklanması gibisinden bir ilave yapılıyor sonuçlar açıklanmadan önce.Oradan da bakabilirsiniz.
http://www.osym.gov.tr/belge/1-13695/2012-ales-sonbahar-donemi.html

totomato

Öğrenci
Valla eray bey herkes aynı:)ÖSYM bu işte sabrıda öğretiyor:)

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bu linkte sonuçların açıklanması gibisinden bir ilave yapılıyor sonuçlar açıklanmadan önce.Oradan da bakabilirsiniz.
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

evet mesela ilkbahar kpds açıklanmadan önce oraya link gelmişti sonuçları diye,tabiki link boştu, o linki koyduktan 2 3 saat sonra sonuçları girmişlerdi :)

Radiation1

Öğrenci
Yarın açıklasalar bari hocam, ona da razıyımm..
Aynen hocam...Hayatlarımız şu ösym'nin ilgili sınavında sonuçlar kısmında yazan puanlara bağlı olması ne kadar ilginç...Bazen düşünüyorum hayat bu olmamalı diye.Bazen küsüratlarla kaçan hayaller umutlar,işsizliğin getirdiği psikolojik baskı vs vs şeyler...Belki büyük salgın hastalıklar büyük savaşlar belki büyük buhranlar görmedik dedelerimiz gibi, fakat gerçek olan şu ki gerçekten psikolojik bir buhranın içindeyiz gençlik olarak... Gerçekten ilginç bir ülkedeyiz. Sanırım felsefe boyutuna kaymaya başladım en iyisi usulca çekip gideyim ben buralardan..

totomato

Öğrenci
geçtiğimiz cuma gunu son ana kadar 3 sınav açıklandı.hepsini sıkıştırdılar da bu pazartesi böyle bomboş kaldıı ama olmazkiiii