sonuç sayfası açılmıyorr inş açıklarlar artık![]()
3. defa yazıyorum. Umarım ÖSYM den de takip edenler vardır. Sınav takviminin yanında ayrıca Açıklanma tarihi yazılırsa sorun kalmayacaktır. Çok zor değil. Ortalama 21 gün ama 28 gün yazılır daha erken açıklansa bile kimse şaşırmaz. Ama 21. günü geçtiği an herkes kurumu ve yapılanları sorgulamaya başlıyor. Bu sadece ales için değil her sınav için yapılabilir.ÖSYM bir tarih verse ölecek sanki. Yani şu tarihte AÇIKLANMASI PLANLANMAKTADIR. Ha aksilik çıkarsa yayınlamazsın olur biter. Bu kadar zor mu yılların kurumunun tarih verememesi ve çıkabilecek aksaklıkları kestirememesi?
Ben yurtdışından giriyorum gayet rahat açılıyor

3. defa yazıyorum. Umarım ÖSYM den de takip edenler vardır. Sınav takviminin yanında ayrıca Açıklanma tarihi yazılırsa sorun kalmayacaktır. Çok zor değil. Ortalama 21 gün ama 28 gün yazılır daha erken açıklansa bile kimse şaşırmaz. Ama 21. günü geçtiği an herkes kurumu ve yapılanları sorgulamaya başlıyor. Bu sadece ales için değil her sınav için yapılabilir.
3. defa yazıyorum. Umarım ÖSYM den de takip edenler vardır. Sınav takviminin yanında ayrıca Açıklanma tarihi yazılırsa sorun kalmayacaktır. Çok zor değil. Ortalama 21 gün ama 28 gün yazılır daha erken açıklansa bile kimse şaşırmaz. Ama 21. günü geçtiği an herkes kurumu ve yapılanları sorgulamaya başlıyor. Bu sadece ales için değil her sınav için yapılabilir.
Anlaşılacağı üzere ÖSYM ALES ile KPDS'yi birlikte açıklama sevdasına düşmüş. Çok büyük halt yedim sanacaklar böylelikle galiba. KPDS'yi herkes az buçuk biliyor... ne aldığını... offf küfür edesim geldi!
sübaneke işallaa yareppim işalla bugün açıklanır dinimiz amin![]()