11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

ophelia89

Öğrenci
bugün açıklansın artık ya... geciktikçe beklentim arttı, sınav sonrası pek bi beklentim yoktu halbuki:) haftaya kalırsa 90 dan aşağısını kabul etmem ona göre ösym :p

pedestal

Öğrenci
aynen ya. sınavdan çıktığımda bende de bi beklenti yoktu. şimdi 90dan aşağı gelirse çocuğumu kesicek kıvama geldim

akaling

Öğrenci
ne kadar garip hep hayatımız ummak beklemek anın tadını yaşayan yok neredeyse herkes plan yapmak için hayatını monotonlaştırmak için elinden geleni yapıyor ve hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz kimin daha iyi yaptığını çok garip..

mucahit1244

Öğrenci
mazlum: Salı açıklar mısınız alesi?
ÖSYM : Salı sallanır
mazlum: çarşamba?
ÖSYM:çarşamba çarşafa dolanı
mazlum: perşembe
ÖSYM: perşembe perişan olur
mazlum: peki cuma?
Ösym:cuma mübarek gün
mazlum:yeter be açıklamazsanız açıklamayın
Ösym: merak etme haftasonu tatil zaten :)

hydraltnk

Öğrenci
Mutlaka Ösym'nin İnternet Sitesinde yeni duyuru yapacağı zaman, linklerde olan değişikliğin farkında olan arkadaşlar vardır.
Ancak tekrar belirteyim.
Ösym yeni bir duyuru yapacağı zaman,yeni duyurunun linkini sıralı olarak kullanıyor.Yani yapmış olduğu son duyurunun linkindeki /belge/1-13582 5 haneli sayıyı 1 artırarak kullanıyor.Şayet duyuru yapılmıyor ise bu şekilde sayfa geliyor.Duyuru yapılacağı zaman ise link, Ösym Anasayfasına yönlendiriliyor. Böylelikle duyuru yapılmadan 5 10 dakika evvelinden yeni bir duyurunun yapılacağını biliyorsunuz.

hburakk

Öğrenci
Vay arkadaş, geçmişi siliyorum,çerezleri falan temizliyorum, osym ye yinede şak diye giriyor.Bu nasıl internet bu nasıl bilgisayar? Bi heyecanı tattırmadıya bana

medeniyet21

Öğrenci
Mutlaka Ösym'nin İnternet Sitesinde yeni duyuru yapacağı zaman, linklerde olan değişikliğin farkında olan arkadaşlar vardır.
Ancak tekrar belirteyim.
Ösym yeni bir duyuru yapacağı zaman,yeni duyurunun linkini sıralı olarak kullanıyor.Yani yapmış olduğu son duyurunun linkindeki /belge/1-13582 5 haneli sayıyı 1 artırarak kullanıyor.Şayet duyuru yapılmıyor ise bu şekilde sayfa geliyor.Duyuru yapılacağı zaman ise link, Ösym Anasayfasına yönlendiriliyor. Böylelikle duyuru yapılmadan 5 10 dakika evvelinden yeni bir duyurunun yapılacağını biliyorsunuz.

hocam, sonuç olarak bugün açıklanırmı diyorsunuz?