11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

meral85

Öğrenci
Hata 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Sunucu, hiçbir veri göndermeden bağlantıyı kapattı.
nazmi hocam 'ben de giremiyorum' desen de biz de biraz heyecanlansak ne olur sanki :D

Japetos

Öğrenci
ÖSYM bazılarımızın optik formlarını kaybetti bence.
Oturup kaç puan vermemiz lazım şimdi skandal ortaya çıkmasın diye onu düşünüyorlar.
A) Aday daha önce sınava girdi mi? Girdiyse ona yakın bir puan veririz.
B) Aday sınava girmediyse ne yapcaz? 70 üstü verin sesi çıkmasın.
Cevap kağıdı görüntüleme olayı peki?
Ali Demir: Hmm, azcık daha düşünelim zaman var ne de olsa...

ya da bir forumda iddia ettikleri gibi ÖSYM çalışanları formlarımızı sigaraya ile tek tek dele dele okutturuyor....
Herşey mümkün, ÖÖÖÖSEEEYEEEMEEEE'ye hoşgeldiniz.
T.C.

irreparabla

Öğrenci
Bari görev dağılımı yapalım. :) Bazıları kendini ösym'ye zincirlesin. Bazıları protesto yapsın. Bazıları içeri sızmaya çalışsın. Bazıları güvenlikteki arkadaşları oyalasın. Bazıları çaycılarla irtibata geçmeye çalışsın. :) :)

RIDVAN

Öğrenci
Bari görev dağılımı yapalım. :) Bazıları kendini ösym'ye zincirlesin. Bazıları protesto yapsın. Bazıları içeri sızmaya çalışsın. Bazıları güvenlikteki arkadaşları oyalasın. Bazıları çaycılarla irtibata geçmeye çalışsın. :) :)

Hocam verılecek görevi itinayla yapmaya hazırım :) zaten üç gündür pc ile nerdeyse birleştim.bu hırsla istediğim sonuç olmazsa bunların birini kendim yaparım gibime geliyor :)

irreparabla

Öğrenci
Hocam verılecek görevi itinayla yapmaya hazırım :) zaten üç gündür pc ile nerdeyse birleştim.bu hırsla istediğim sonuç olmazsa bunların birini kendim yaparım gibime geliyor :)

Seni çok istekli gördüm arkadaş:) En iyisi içeri sen sızmaya çalış. Yakalanırsan saate bakacaktım dersin:) Yemezlerse kolundaki saati gösterip o zaman ben size saati söyleyim dersin :)

teksas

Öğrenci
Böyle bir rezalet olabilirmi ya. Bir sınav yapılmadan önce açıklama tarihi belli olmalıdır. bizimkiler mağra adamı olduğu için sistem hala mağrada ki gibi işliyor bu kadar insanda günlerdir ha açıklandı ha açıklanacak diye bekliyor ....

Japetos

Öğrenci
ÖSYM'den yine çok önemli açıklama!
Yabancı Dil Eşdeğerlilik Tablosu
Teşekkürler ÖSYM... bizde bu ne zaman yayınlacak diye bekliyorduk!

- - - Güncellendi - - -

ÖSYM'den yine çok önemli açıklama!
Yabancı Dil Eşdeğerlilik Tablosu
Teşekkürler ÖSYM... bizde bu ne zaman yayınlacak diye bekliyorduk!

Japetos

Öğrenci
Açıklasın bugün ÖSYM ALES'i Pazartesi de KPDS'yi olay kapansın ama bıraksın ikisini aynı anda açıklama fantezisini...

sakademisyen

Öğrenci
bunlar bir işler çeviriyorlar ÖSYM de.. neredeyse bir ay oldu bu sürede bir sınav açıklanmamışsa ben burada bir kasıt ararım kusura bakmasınlar.. altı üstü optik okuyacaksın Alese giren kişi sayısı belli.. büyük dershanelerin ortak yaptığı türkiye geneli denemelerine neredeyse eşit miktarda öğrenci giriyor, bir haftada açıklanıyor.. bu neymiş arkadaş personel, teknik, ekipman sıkıntısı çekiyorsa 40'ar lira veriyoruz geliştirmeye harcasın.. benden bu kadar iyice sinirlerim laçka oldu bir haftadır.. Allah kurtarsın dostlar..