Bu geceki resmi gazete önemli ...
Bence yarınki daha önemli, genelde toplantılardan sonraki gün çıkıyor kararlar ya o bakımdan
Bu geceki resmi gazete önemli ...
Perşembe günü haftalık YÖK toplantısında son şeklinin verileceği ve pazartesiye kadar da resmi gazetede yayınlanacağı söyleniyor.
hala ilan yok
Hocamdan aldğm bilgiye göre: norm kadro sadece öğretim üyeleri ile ilgili.ar.gör ilanları 1ay sonra çıkacak dedi arkdslar. Ayrı degerlendirilmesi mümkün mü sizce bsi anlamadm bu isten.
Nerde Hocam ?
hocanız kim bilmiyorum ama norm kadro yönetmeliğini yönetimde olanlar bile bilmiyor ne olduğunu... ayrıyetten şunuda söyliyim bu benim şahsi fikrim kimseden edinmedim bilgi falan. tamamen olmasada büyük çogunluk öğretim görevlisi ve araştırma görevlileriyle ilgili bir yönetmelik olacak. zaten öğretim üyeleriyle ilgili yönetmelikler için yeni düzenlemeler yapıldı. bu sıralarda Sayın Cumhurbaşkanımızda liyakate çok önem verdiği defalarca dile getiriyor. vahdet hocada paylaşmış bu durumu. üniversitelerde de liyakatsizliğin,torpilin,akraba stogunun en cok yasandıgı ve bir türlü bu duruma engel olunamayan kadrolarda öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarıdır. ki yöktenizin alma yetkisi kaldırılıp üniversitenin eline verilmişken bir değişiklik yapılmazsa ben tahmin bile edemiyorum neler olur. heralde hocaların soyadı kapılarında yazmaz. rektör ve rektör yardımcılarının soyadını bilmemiz yeterli olacaktır))))
Rektörlüklerde konuşulan bu, YÖK'ten bu doğrultuda bilgi alınmış.
- - - Güncellendi - - -
Kesinlikle katılıyorum.
- - - Güncellendi - - -
Maalesef bir şey yok yine
aynen yarın ola hayrola...