E
Efkndark
Guest
Lisans düzeyinde eğitim verilen okullar için öğretim görevlisi alımında en az yüksek lisans mezunu olma şartı var. Meslek yüksek okulları icin böyle bir şart yok.
Üniversiteyi aradım kadroyu kendimiz açacaz pazartesiye hallederiz dediler
Yaşar Bey, yöksis meselesi içime su serpti ve çok kesin konuşmanız da öyle. Bu mesele kesin değil mi? Duyumlarınız sağlam? Çünkü ben 60 gün süresince ilana çıkılmayacağını duymuştum dün. ğ
Hocalarım kafam çorba oldu denir ya , aynen öyleyim.
Şimdi ilanlar çıkacak diyoruz ya , bu ilanlar 2018 yılı için her üniversiteye verilmiş olan 200-300 kişilik ilanlar mi ? Hani şu almaz almazlar sonra aralık ayında bir günde 30 kişilik bile çıktiklari ilanlardan mi olacak ?
yoksa üniversitenin elindeki üç beş tane yani elinde varsa o ilan mi çıkacak ?
Teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah en kısa sürede hallolur.Hocam en kesin bilgi sizin dert edindiğiniz meseleyani emin olun ki 60 gün beklenmeyecek. Bir diğer kesin bilgi de hangi platform olursa olsun ilanın çıkılacağı adres (ki personel daireler hala yöksisten yayınlamaya çalışıyor) eş zamanlı olarak Resmi Gazete de de yayınlanacağı içiniz ferah olsun önümüzdeki Cuma gününü bile bulmayacaktır ilanların yayınlanması.
Hayır ben merak edenler için en azından bir umut olsun diye aktarmak istedim yoksa kendimede saklayabilirdim. Hatırı sayılır en büyük üniversitelerden yök yazısıda bugün gönderilmiş onlarda tam anlayamamış ama ben sıkıştırınca böyle bir şey söylediler o yüzden bende insanların en azından biraz olsun içi rahatlasın istedim umarım yanlış değildir