10 Mayıs 2015 ALES İlkbahar Sınavından Kaç Puan Bekliyorsunuz?

Gk91

Öğrenci
söz1 (son bölümdeki mantık soruları hariç)
say1.
say 2. (19 soru yaptım)
hepsi doğru çıksa (ki mümkün değil) 86-87 gibi bi puan alırım

rosalight

Öğrenci
Arkadaslar birsey soracagim, oyp.de alesten herhangi bir tur. Kabul eden bolumler oluyor mu mesela kendi bolumm esit agrlik ama. alesten hrhangi bolum turu istenebliyor bazi cari alinlarda, mesela medya bolunu gormustm biyerde!

- - - Güncellendi - - -

Buarada ben esitagrlik olmama ragmen sozel bir puabim olsn dye sozelden grdm 2 sozeln mabtk soeulari dahl hepsni yaptm, 80 olablr dye dusunyrm mat yok

I

isikfrkk

Guest
90 üstü inşallah

Bir önceki sınavdan Söz1: 36/4 Söz2: 28/8 Say1: 6/0 netlerle 86 puan aldım. Bu sınavdan Sözellerin tamamını yaptım ve çok umutluyum ayrıca 10 Sayısal1 yaptım 90 üstü inşallah :)

A

Anna

Guest
beklentileriniz yüksek. İnşallah beklediğiniz puanı alırsınız

Ben 75ten az bekliyorum. Geçen ALES'ten mantık hariç sözellerin tamamını yaparak 79 almıştım. Bu sefer yükseltmek amacıyla girdim, ama yapamadım, sözelde çok boş bıraktım maalesef. Tükçe zaten benim için yabancı bir dil, bu sefer söz2 beni resmen mahvetti.

A

ALESCİ

Guest
Ales sınavı 2 yıl öncesine kadar normal seviyede yapılıyordu yani zaman yetmiyor fakat sorular hemen herkesin uzun zaman uğraşsa yapabileceği düzeyde idi. Şimdi ne oldu bilmiyorum hem sorular zorlaştı hemde soru içeriği değişti.(Mantık(SIZ) Soruları)

DENEME OLARAK ŞU ANKİ ALES KALİTESİNDE HANGİ YAYINEVİNİN DENEMESİ TERCİH EDİLMELİ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

moralman

Öğrenci
Arkadaslar birsey soracagim, oyp.de alesten herhangi bir tur. Kabul eden bolumler oluyor mu mesela kendi bolumm esit agrlik ama. alesten hrhangi bolum turu istenebliyor bazi cari alinlarda, mesela medya bolunu gormustm biyerde!

- - - Güncellendi - - -

Buarada ben esitagrlik olmama ragmen sozel bir puabim olsn dye sozelden grdm 2 sozeln mabtk soeulari dahl hepsni yaptm, 80 olablr dye dusunyrm mat yok
Hangi türle universiteye yerlestiysen , oypde de o alan gecerli.

A

Akademik Forum

Guest
yapan yapiyor arkadaslar siralamanizi gorunce anlarsiniz. sinav gecen sinavdan kolaydi.

Nozdriyef

Öğrenci
Ales sınavı 2 yıl öncesine kadar normal seviyede yapılıyordu yani zaman yetmiyor fakat sorular hemen herkesin uzun zaman uğraşsa yapabileceği düzeyde idi. Şimdi ne oldu bilmiyorum hem sorular zorlaştı hemde soru içeriği değişti.(Mantık(SIZ) Soruları)

DENEME OLARAK ŞU ANKİ ALES KALİTESİNDE HANGİ YAYINEVİNİN DENEMESİ TERCİH EDİLMELİ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

Yapabileceğin şey olabildiğince mantık sorusu çözerek daha hızlı düşünmeyi öğrenmek ve soru kalıplarına biraz alışkın olmak , Şekil Yeteneği kitabını tavsiye ederim.

A

Akademik Forum

Guest
Eski sınavlardan ea 85+ alanlar bu sınavdan kaç bekliyor? Ben 84 bekliyorum ea.