Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YDS - Yabancı Dil Sınavı Takıldığınız/Çözemediğini
ZOR SORU - 1 (Though it was only for a week, it was foolish)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sakura" data-source="post: 175757" data-attributes="member: 783"><p>bence a şıkkı şıkları eleyerek gitmek daha kolay gelir bana o yüzden öyle gidicem birebir çevirmiycem önce verilen cümleye bakarsak sadecce bir hafta bile olsa fabrikanın işletilmesi için oğlunu sorumlu yapması aptallıktı gibi birşey b şıkkkında oğlunun fabrikada babasının yerini alabileceğini düşünmesi aptallıktır diyor olmaz</p><p></p><p>c şıkkı fabrika yönetimini oğluna bırakamayacağını bilmeli diyor olmaz sonuçta olay olmuş bitmiş o yüzden bu olmaz</p><p></p><p>d şıkkının ne demek istediğini pek anlamadım ama bilmeli demiş yine olay olmuş bitmiş </p><p></p><p>e sıkkında da düşünmesi hataydı diyor yine olay olmuş bitmiş </p><p></p><p>a ya gelirsek bir hafta süresince fabrikanın yürütülmesini oğluna bırakması oldukça yanlıştı bence en yakını bu ama bu cümle de sadece bir hafta olmasına rağmen kısmını karşılamıyor o yüzden kafam karıştı ama bence olay daha önemli o yüzde a</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sakura, post: 175757, member: 783"] bence a şıkkı şıkları eleyerek gitmek daha kolay gelir bana o yüzden öyle gidicem birebir çevirmiycem önce verilen cümleye bakarsak sadecce bir hafta bile olsa fabrikanın işletilmesi için oğlunu sorumlu yapması aptallıktı gibi birşey b şıkkkında oğlunun fabrikada babasının yerini alabileceğini düşünmesi aptallıktır diyor olmaz c şıkkı fabrika yönetimini oğluna bırakamayacağını bilmeli diyor olmaz sonuçta olay olmuş bitmiş o yüzden bu olmaz d şıkkının ne demek istediğini pek anlamadım ama bilmeli demiş yine olay olmuş bitmiş e sıkkında da düşünmesi hataydı diyor yine olay olmuş bitmiş a ya gelirsek bir hafta süresince fabrikanın yürütülmesini oğluna bırakması oldukça yanlıştı bence en yakını bu ama bu cümle de sadece bir hafta olmasına rağmen kısmını karşılamıyor o yüzden kafam karıştı ama bence olay daha önemli o yüzde a [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YDS - Yabancı Dil Sınavı Takıldığınız/Çözemediğini
ZOR SORU - 1 (Though it was only for a week, it was foolish)