YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

enerjim

Öğrenci
Yakınen tanıdığım personal daire başkanıyla görüştüm. 1 ay önce bu haftadan için tarih verdilerdi ama bi gelişme yok cevapda alamıyoruz o yüzden planlamada yapamıyoruz dedi. Onlarda süreçten memnun değil.

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Yakınen tanıdığım personal daire başkanıyla görüştüm. 1 ay önce bu haftadan için tarih verdilerdi ama bi gelişme yok cevapda alamıyoruz o yüzden planlamada yapamıyoruz dedi. Onlarda süreçten memnun değil.

YÖK, bu hafta için 1 ay önceden tarih mi vermiş yani?

- - - Güncellendi - - -

Umudum bu gece gazete ya da yarın bu saatlerde üniversitelere yazı .

Bu kadar kısa sürede olursa ne ala, ama bana kalırsa en kötüsünü düşünmek daha mantıklı geliyor. Her gün ümitlenip ümitlenip durduk ama hep umudumuz kursağımızda kaldı.

selam5454

Öğrenci
bugün marmara üniv. de tez danışmanım olan bir ögretim üyesiyle görüştüm.. alımların yapılıp yapılmadığından dahi haberi yok..norm kadro falan dedim fikrini almak için konuşulan kulisleri söyledim sayıya göre akademisyen falan diye...imkansız dedi akademide sayı mantığı işlemez dedi... ama genel olarak bu konudan ünivdekilerin falan haberi pel yok

D

doktorraaae

Guest
bazen gazete saniyelik görünüp sonra da çalışmalar devam ediyor gözüküyor arkadaşlar. bende çok denk geldim.

erdal34

Araştırma Görevlisi
Hocam özür dilerim,sanırım dünkü idi.Hizli bakıp çıktım,sanki Necmettin Erbakan üniversitesi ve atılım üniversitesi vardı

erdal34

Araştırma Görevlisi
00:00 olduğu an sayfa yenilemeye başlıyorum . Hatta 23:59 gibi. Sıkıldım Hocam , inanın hiçbir şeye konsantre olamıyorum.Halimizi görmeliler.

tumua

Araştırma Görevlisi
Hocam özür dilerim,sanırım dünkü idi.Hizli bakıp çıktım,sanki Necmettin Erbakan üniversitesi ve atılım üniversitesi vardı

Hayır dünki değil doğru bakmışsınız. 11 Ekim resmi gazetesinin ilanlar kısmı yayınlandı. Yönetmelik kararname kısmı çıkmadı henüz. İlanlarda yine bir durum yok haliyle. Necmettin Erbakan ve Atılım Uni'nin ilanları var.

tumua

Araştırma Görevlisi
[MENTION=28366]erdal34[/MENTION] Hocam ben telefon uygulamasından bakıyorum. Orada daha erken yayınlıyorlar başlıkları.
[MENTION=103373]yasarayanoglu[/MENTION] hocam ben bu haftadan da ümidimi kestim...

erdal34

Araştırma Görevlisi
Hocam yönetmelik gazetenin neresinde yayınlanır? Soru doğru olmayabilir ama anladınız

- - - Güncellendi - - -

İlan hâlâ görünmüyor, bir saniye gördüm yok oldu.40 dakikadır yok