YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

qrace07

Öğrenci
Formu ne zaman açıp okumaya kalksam arka fonda Kıvırcık Ali'den "Gül Tükendi Ben Tükendim" adlı türkü çalıyor. [emoji4]

Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Hiçbir şey biz gençleri, parlak beyinleri tüketemez, tüketmemeli! Zorluklara göğüs gerebildiğimiz için bu seviyedeyiz. Övünmek gibi olmasın ama, diğer sınıf arkadaşlarımız bütlerden zar zor geçerken, bizler 3 üzeri ortalama ile mezun olan, ales puanı alan, dil puanı alan, yüksek lisans ve doktora kazananlarız! Devam edeceğiz ve yılmayacağız. Sabır inşallah.

wxyz_06

Öğrenci
Hiçbir şey biz gençleri, parlak beyinleri tüketemez, tüketmemeli! Zorluklara göğüs gerebildiğimiz için bu seviyedeyiz. Övünmek gibi olmasın ama, diğer sınıf arkadaşlarımız bütlerden zar zor geçerken, bizler 3 üzeri ortalama ile mezun olan, ales puanı alan, dil puanı alan, yüksek lisans ve doktora kazananlarız! Devam edeceğiz ve yılmayacağız. Sabır inşallah.

Hocam yönetmelik ile ilgili Yök'ten bilgi alabildiniz mi?

R

Ramak

Guest
Lanet olsun.

Norm kadrosununda, yökününde, böyle düzeninde, sisteminde, ......
En kısa sürede bu ülkeden gitmek istiyorum.
Öğretim üyesiyim, Türkiye’ye geleli 1 yıl oldu ve pes ettim artık.

erdal34

Araştırma Görevlisi
Bugünkü toplantıda alınan karar, bu geceki resmi gazeteye yetişmemiştir.
Yarınki gazetede olabilir diye düşünüyorum

A

ankarali

Guest
hocam lütfen artık daha fazla umut vermeyin bugün çıkacak yarın önemli vs. yok işte bugünde yok. kasıma kadar çıkmayacak. sizi dinleyip her defasında hayal kırıklığı yaşıyorum.....:((

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Yaşar hocam, resmi gazete bu aşamada gerekli midir sizce? Belki yarın YÖK bir açıklama yapar veya üniversitelere yönetmeliği gönderir? Bir fikriniz var mı?