Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
YÖK bahar dönemi dondurma ve 50d araş gör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="aslanalex" data-source="post: 511643" data-attributes="member: 70307"><p>Herkese merhaba.</p><p>Bize gelen yazıda gayet net şekilde belirtildi bugün. Dondurabilirsiniz ve azami süreden sayılmaz diye. Yalnız bu açıklamayı üniversite yaptı. yök neden yapmadı anlamadım. Metni aşağıya yapıştırdım yazıda gelen.</p><p> "Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 31.03.2020 tarihli toplantısında aldığı</p><p>"Yükseköğretim Kurumlarında önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde kayıtlı olup öğrenim</p><p>gören öğrencilerin, kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumlarından talep etmeleri halinde</p><p>2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde kayıtlarının dondurulmasına ve kayıt</p><p>dondurulan sürenin azami süreden sayılmaması" kararı, 2547 sayılı Yükseköğretim</p><p>Kanununun 35. maddesi uyarınca kadroları geçici olarak Üniversitemize aktarılan ve</p><p>geldikleri üniversitelerde aynı kanunun 50/d ve 33/a maddesi kapsamındaki Araştırma</p><p>Görevlileri (ÖYP'liler ve ÖYP kapsamında olmayanlar dahil) ile Üniversitemizde halen anılan</p><p>kanunun 50/d maddesi uyarınca görev yapmakta olan Araştırma Görevlilerini de kapsadığı ilgi</p><p>yazı ile bildirilmiştir.</p><p>Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim."</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aslanalex, post: 511643, member: 70307"] Herkese merhaba. Bize gelen yazıda gayet net şekilde belirtildi bugün. Dondurabilirsiniz ve azami süreden sayılmaz diye. Yalnız bu açıklamayı üniversite yaptı. yök neden yapmadı anlamadım. Metni aşağıya yapıştırdım yazıda gelen. "Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 31.03.2020 tarihli toplantısında aldığı "Yükseköğretim Kurumlarında önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde kayıtlı olup öğrenim gören öğrencilerin, kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumlarından talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde kayıtlarının dondurulmasına ve kayıt dondurulan sürenin azami süreden sayılmaması" kararı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35. maddesi uyarınca kadroları geçici olarak Üniversitemize aktarılan ve geldikleri üniversitelerde aynı kanunun 50/d ve 33/a maddesi kapsamındaki Araştırma Görevlileri (ÖYP'liler ve ÖYP kapsamında olmayanlar dahil) ile Üniversitemizde halen anılan kanunun 50/d maddesi uyarınca görev yapmakta olan Araştırma Görevlilerini de kapsadığı ilgi yazı ile bildirilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim." [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
YÖK bahar dönemi dondurma ve 50d araş gör