Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
YLSY İçin MEB'i Arayanlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="DidemSerbetci" data-source="post: 211223" data-attributes="member: 43819"><p>Geçtiğimiz salı günü MEB'i aradım ve şu soruları sordurm:</p><p>1. YLSY Kılavuzu ne zaman yayınlanacak?</p><p>Cevap: Bu konuda henüz net bir bilgi yok. Muhtemelen Kasım Ales'ten sonra Aralık ayında yayınlanacak ama siz yine de her hafta ÖSYM'nin ve MEB'in web sayfalarını kontrol edin.</p><p>2. Not ortalaması, dil puanı gibi şartlar ekleneceğine dair söylentiler dolaşıyor. Alım şartlarında değişiklik olacak mı?</p><p>Cevap: Not ortalaması eklenebilir, dil puanı (benim anladığım kadarıyla düşük ihtimalle) eklenebilir. Bununla ilgili olarak da kesin bir bilgi yok. Kılavuz çalışmaları devam ediyor. Kılavuz yayınlanana kadar kesin birşey söyleyemiyoruz. </p><p></p><p>Arkadaşlar, bu arada gerçekten telefona cevap veren kişi sabırla ve anlayışla bütün sorularınızı cevaplıyor. Bence mutlaka arayın. Kafanıza takılan bişey varsa sorun. Telefon numarası: 0312 413 18 70 ve 0312 413 16 25</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DidemSerbetci, post: 211223, member: 43819"] Geçtiğimiz salı günü MEB'i aradım ve şu soruları sordurm: 1. YLSY Kılavuzu ne zaman yayınlanacak? Cevap: Bu konuda henüz net bir bilgi yok. Muhtemelen Kasım Ales'ten sonra Aralık ayında yayınlanacak ama siz yine de her hafta ÖSYM'nin ve MEB'in web sayfalarını kontrol edin. 2. Not ortalaması, dil puanı gibi şartlar ekleneceğine dair söylentiler dolaşıyor. Alım şartlarında değişiklik olacak mı? Cevap: Not ortalaması eklenebilir, dil puanı (benim anladığım kadarıyla düşük ihtimalle) eklenebilir. Bununla ilgili olarak da kesin bir bilgi yok. Kılavuz çalışmaları devam ediyor. Kılavuz yayınlanana kadar kesin birşey söyleyemiyoruz. Arkadaşlar, bu arada gerçekten telefona cevap veren kişi sabırla ve anlayışla bütün sorularınızı cevaplıyor. Bence mutlaka arayın. Kafanıza takılan bişey varsa sorun. Telefon numarası: 0312 413 18 70 ve 0312 413 16 25 [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
YLSY İçin MEB'i Arayanlar