Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
YLSY İçin MEB'i Arayanlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="art'" data-source="post: 211211" data-attributes="member: 40799"><p>Ales adaletli bir ölçüm olmayabilir o halde bilim sınavı yapılsın.. ki ben eminim her şey belli olur. ancak ne bilim sınavı yapılabilir ne de adaletli bir mülakat.. ben çok isterdim adaletli bir mülakat olmasını. ayrıca insan hasta girse bile 3 ortalamasının altında nasıl yapar anlamıyorum demişsiniz. siz yüksek ortalamanızla övündüğünüz sürece zaten anlamazsınız.. sanırım okullardaki adaletsizliği torpili görmeden okudunuz. </p><p>şunuda demek isterim ki kimsenin emeğini küçümsemiyorum. ki siz 3 ün altında nasıl alıyorlar derken küçümsüyorsunuz. kendinizle bile çelişirken ben ne diyebilirim ki.. haketmeden ortalama yapanlara konuşuyorum ben. ben 4 yıl çalışıp ortalama yapan birine göre Ales'e daha çok çalışmadım. birincimiz Ales kursuna gitti bense son 3 hafta çalıştım.. herşey ezber değil Ales birazda pratik zekayı ölçer. tamam Ales asla tek başına olmamalı fakat ortalama da adaletsizlik, adaletli bir bilim sınavı olabilir ki bu da çok zor. tartışmak boşa hocam. her ihtimalle birilerinin hakkı yeniyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="art', post: 211211, member: 40799"] Ales adaletli bir ölçüm olmayabilir o halde bilim sınavı yapılsın.. ki ben eminim her şey belli olur. ancak ne bilim sınavı yapılabilir ne de adaletli bir mülakat.. ben çok isterdim adaletli bir mülakat olmasını. ayrıca insan hasta girse bile 3 ortalamasının altında nasıl yapar anlamıyorum demişsiniz. siz yüksek ortalamanızla övündüğünüz sürece zaten anlamazsınız.. sanırım okullardaki adaletsizliği torpili görmeden okudunuz. şunuda demek isterim ki kimsenin emeğini küçümsemiyorum. ki siz 3 ün altında nasıl alıyorlar derken küçümsüyorsunuz. kendinizle bile çelişirken ben ne diyebilirim ki.. haketmeden ortalama yapanlara konuşuyorum ben. ben 4 yıl çalışıp ortalama yapan birine göre Ales'e daha çok çalışmadım. birincimiz Ales kursuna gitti bense son 3 hafta çalıştım.. herşey ezber değil Ales birazda pratik zekayı ölçer. tamam Ales asla tek başına olmamalı fakat ortalama da adaletsizlik, adaletli bir bilim sınavı olabilir ki bu da çok zor. tartışmak boşa hocam. her ihtimalle birilerinin hakkı yeniyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
YLSY İçin MEB'i Arayanlar