Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yeni karar! Acil! Bu ne demek?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="pepsiadam" data-source="post: 465394" data-attributes="member: 29777"><p>Ben demiyorum, YÖK'ün yönetmeliğine göre o tarih çıkıyor. 2014 Bahar girişi (Şubat 2014?) yapan öğrenci şu anda 7. yarıyılında. Herkes için <em>öğrencilik hakkı</em> 2016 Güz'de başlamış gibi sıfırlandı fakat YÖK'ün yeni kararına göre <em>akademik hak</em> 50d ve ÖYP araştırma görevlilerinin elinden alınacak. Yeni kararın 3. maddesinde yazan "ilişiklerin kesilmesi gerektiği" ibaresi buna sebep olacak.</p><p></p><p>Aylardır güvenlik soruşturması bekleyen arkadaşlarımızın durumu ile ilgili bir karar alınmış olsa onu da yorumlayabilirdim fakat o konu beni aşıyor. Yalnız korkarak şunu söyleyebilirim: "Güvenlik soruşturması akademisyen adaylarının eğitimlerine engel değildir, o yüzden atama için güvenlik soruşturması bekleyen adaylar da bu karara tabidir" gibi bir geri dönüş alabilirsiniz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pepsiadam, post: 465394, member: 29777"] Ben demiyorum, YÖK'ün yönetmeliğine göre o tarih çıkıyor. 2014 Bahar girişi (Şubat 2014?) yapan öğrenci şu anda 7. yarıyılında. Herkes için [I]öğrencilik hakkı[/I] 2016 Güz'de başlamış gibi sıfırlandı fakat YÖK'ün yeni kararına göre [I]akademik hak[/I] 50d ve ÖYP araştırma görevlilerinin elinden alınacak. Yeni kararın 3. maddesinde yazan "ilişiklerin kesilmesi gerektiği" ibaresi buna sebep olacak. Aylardır güvenlik soruşturması bekleyen arkadaşlarımızın durumu ile ilgili bir karar alınmış olsa onu da yorumlayabilirdim fakat o konu beni aşıyor. Yalnız korkarak şunu söyleyebilirim: "Güvenlik soruşturması akademisyen adaylarının eğitimlerine engel değildir, o yüzden atama için güvenlik soruşturması bekleyen adaylar da bu karara tabidir" gibi bir geri dönüş alabilirsiniz... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yeni karar! Acil! Bu ne demek?