Tüketici - Reklam Etkileşim Anketi

47

Moderator
Anketi doldurdum.

Keşke son günlerlerin trendi olan taciz boyutuna ulaşan sms furyası ve bu tip kampanyaların yada daha doğru tabirle tacizlerin nasıl tüketiciyi delirttiğine, hatta alacak adamı bile almaktan vazgeçirecek kadar psikopata bağlattığna dair bir madde olsaydı.

Son düzenleme:

smthaci

Öğrenci
Anketi doldurdum.

Keşke son günlerlerin trendi olan taciz boyutuna ulaşan sms furyası ve bu tip kampanyaların yada daha doğru tabirle tacizlerin nasıl tüketiciyi delirttiğine, hatta alacak adamı bile almaktan vazgeçirecek kadar psikopata bağlattığna dair bir madde olsaydı.

Teşekkür ederim. Bahsettiğiniz rahatsızlık başka bir çalışmanın konusu olduğundan dolayı maalesef ona yer veremedim ancak duygularınızı bende paylaşıyorum :)

47

Moderator
Teşekkür ederim. Bahsettiğiniz rahatsızlık başka bir çalışmanın konusu olduğundan dolayı maalesef ona yer veremedim ancak duygularınızı bende paylaşıyorum :)

Genelllikle anketlerin alt kısımlarında kullacının ankete ek olarak yorum yapabileceği yerler var, o şekilde bir metin kutusu açsaydınız en azından stres atardım :) Gerçi bu troll şirketler benide kendilerine benzettiler, kampanyamıza katılmak istermisiniz? diye gelen mesaja "evet" diyorum sonra bana geri dönen şirket elemanını güzelce bi fırçalıyorum :D Toplumun psikolojisini bozuyorlar.