Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="anhelo" data-source="post: 511746" data-attributes="member: 106967"><p>Orta123 hocam şimdi şöyle yazdım ben. İş paketi 1: ..... modelleri ve analiz yöntemlerini inceleme ve veri toplama yazdım. diyelim. Başarı kriterine de, veriler ..... kurumundan alınarak .... yöntemine göre incelenecektir. Bu sürecin başarı katkı oranı, yapılan işin niteliğine ve modelleme sürecine olan etkisi göz önüne alınarak %10'dur dedim. Bence iş paketlerini çıkarıp, ardından süreçte belirlenen iş paketi kritik mi (kilometre taşımı), o iş paketi olmazsa ne olur, kaç ay alır bu iş paketini bitirmek ona göre % vermek lazım. Yöntem kısmında iş paketlerini iyi bir şekilde açıklamak gerekli ki, tabloda atıfta bulunarak % leri verin derim. Bende ilk kez başvuruyorum. Proje yöneticisi bilgime dayanarak yazdım.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Benimde önceden başvuran arkadaşlara bir sorum olacak. Başvuruda kaynakların yüklenmesini istemişler. Harita, danışman özgeçmişi vs koymam gerekliydi. Kaynaklar ile bu ekleri birleştirerek yükledim. Başvuruda herhangi bir sakınca yaratır mı arkadaşlar ? Ancak, bideb başvuru sayfasında bunları ekleyebileceğim bir yer yoktu. Sizden bilgi alayım dedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anhelo, post: 511746, member: 106967"] Orta123 hocam şimdi şöyle yazdım ben. İş paketi 1: ..... modelleri ve analiz yöntemlerini inceleme ve veri toplama yazdım. diyelim. Başarı kriterine de, veriler ..... kurumundan alınarak .... yöntemine göre incelenecektir. Bu sürecin başarı katkı oranı, yapılan işin niteliğine ve modelleme sürecine olan etkisi göz önüne alınarak %10'dur dedim. Bence iş paketlerini çıkarıp, ardından süreçte belirlenen iş paketi kritik mi (kilometre taşımı), o iş paketi olmazsa ne olur, kaç ay alır bu iş paketini bitirmek ona göre % vermek lazım. Yöntem kısmında iş paketlerini iyi bir şekilde açıklamak gerekli ki, tabloda atıfta bulunarak % leri verin derim. Bende ilk kez başvuruyorum. Proje yöneticisi bilgime dayanarak yazdım. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Benimde önceden başvuran arkadaşlara bir sorum olacak. Başvuruda kaynakların yüklenmesini istemişler. Harita, danışman özgeçmişi vs koymam gerekliydi. Kaynaklar ile bu ekleri birleştirerek yükledim. Başvuruda herhangi bir sakınca yaratır mı arkadaşlar ? Ancak, bideb başvuru sayfasında bunları ekleyebileceğim bir yer yoktu. Sizden bilgi alayım dedim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu