Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gkarabulut" data-source="post: 511591" data-attributes="member: 106960"><p>Amerika'ya vize başvuruları da kapandı. Ben Ekim 2020 için DS işlemlerine başlamıştım. Umarım o zamana kadar herşey normale döner. Yurtdışına çıkış süresi ile ilgili uzatma verirler diye düşünüyorum. Foruma bayadır girememişim. Son konuşmalarda sorulan sorulardan bildiklerimi cevaplamaya çalışayım. Eşiyle gidecek olanlar gidecekleri üniversiteye eş ve hatta varsa çocukları için DS form düzenletmesi gerekmektedir. Eş ve çocuk ile gideceklerden üniversiteler ayrıca banka hesabında 10 bin dolar bulunduğunu hesap özeti ile kanıtlamasını istiyor (tutar değişebilir). Ayrıca J1 scholar olduğum için benden eşim ve çocuğumu da kapsayacak ve üniversitenin istediği minimum şartları sağlayan bir sağlık sigortası istediler. Üniversitenin sağlık sigortası şartları varsa dikkat etmek çok önemli yoksa sigortanız gideceğiniz üniversitede kabul görmeyebilir. TR deki bankaların verdiği sigortalar benim gideceğim üniversitenin şartlarına göre baya basit kalıyordu. Sağlık sigortası için üniversite bazı şirket isimleri öneriyor. Şuan Tübitak 1001 bursiyeriyim. Ancak yurtdışına gideceğim zaman 1001 bursumu sonlandırmam gerektiği konusunda Tübitak'tan bilgi aldım. Gidene kadar 1001 bursunu almamda sakınca yokmuş. Davet mektubunda yazan tarih burs kabülü sonrasında formalite olarak kalıyor. Esas başvuru tarihi sizden kabül sonrasında evraklarla isteniyor. Kefil bulma konusunda bende çok endişeliyim. Teminat mektubu yolunu kullanan oldu mu acaba grupta bilgi verebilir mi??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gkarabulut, post: 511591, member: 106960"] Amerika'ya vize başvuruları da kapandı. Ben Ekim 2020 için DS işlemlerine başlamıştım. Umarım o zamana kadar herşey normale döner. Yurtdışına çıkış süresi ile ilgili uzatma verirler diye düşünüyorum. Foruma bayadır girememişim. Son konuşmalarda sorulan sorulardan bildiklerimi cevaplamaya çalışayım. Eşiyle gidecek olanlar gidecekleri üniversiteye eş ve hatta varsa çocukları için DS form düzenletmesi gerekmektedir. Eş ve çocuk ile gideceklerden üniversiteler ayrıca banka hesabında 10 bin dolar bulunduğunu hesap özeti ile kanıtlamasını istiyor (tutar değişebilir). Ayrıca J1 scholar olduğum için benden eşim ve çocuğumu da kapsayacak ve üniversitenin istediği minimum şartları sağlayan bir sağlık sigortası istediler. Üniversitenin sağlık sigortası şartları varsa dikkat etmek çok önemli yoksa sigortanız gideceğiniz üniversitede kabul görmeyebilir. TR deki bankaların verdiği sigortalar benim gideceğim üniversitenin şartlarına göre baya basit kalıyordu. Sağlık sigortası için üniversite bazı şirket isimleri öneriyor. Şuan Tübitak 1001 bursiyeriyim. Ancak yurtdışına gideceğim zaman 1001 bursumu sonlandırmam gerektiği konusunda Tübitak'tan bilgi aldım. Gidene kadar 1001 bursunu almamda sakınca yokmuş. Davet mektubunda yazan tarih burs kabülü sonrasında formalite olarak kalıyor. Esas başvuru tarihi sizden kabül sonrasında evraklarla isteniyor. Kefil bulma konusunda bende çok endişeliyim. Teminat mektubu yolunu kullanan oldu mu acaba grupta bilgi verebilir mi?? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu