Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tubitak 2214-a 2021 1. Dönem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Marcius" data-source="post: 513706" data-attributes="member: 107881"><p>Merhabalar Hocam,</p><p></p><p>Öncelikle katkılatınız için teşekkürler. İki noktaya değinmek istiyorum. Bunlardan ilki TÜBİTAK'a sunulacak projede tez konusunun başlığı olmalı şartı bulunmuyor. Tez konusuyla ilgili araştırma yapılması gerekiyor. Bu sebeple tez konusuyla ilişkili olmak kaydıyla farklı bir başlık olabilir. İkinci nokta ise iş-zaman çizelgesine yönelik. Bana gelen eleştiride literatür incelemesinin tez önerisi öncesinde zaten yapıldığı için iş-zaman çizelgesinde olmaması gerektiğine yönelikti. </p><p></p><p>Dil konusuna ilişkin şöyle bir şey ekleyeyim. Lisans veya yüksek lisans eğitim dili ingilizce ise bunu dilden muafiyette kabul edebiliyorlarmış. Benim resmi başvurum sonuçlanmadığı için muafiyetimin kabul edilip edilmediğini henüz bilmiyorum. Sonuç açıklanınca buradan paylaşırım inşallah. </p><p></p><p>İyi çalışmalar dilerim hepinize.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Marcius, post: 513706, member: 107881"] Merhabalar Hocam, Öncelikle katkılatınız için teşekkürler. İki noktaya değinmek istiyorum. Bunlardan ilki TÜBİTAK'a sunulacak projede tez konusunun başlığı olmalı şartı bulunmuyor. Tez konusuyla ilgili araştırma yapılması gerekiyor. Bu sebeple tez konusuyla ilişkili olmak kaydıyla farklı bir başlık olabilir. İkinci nokta ise iş-zaman çizelgesine yönelik. Bana gelen eleştiride literatür incelemesinin tez önerisi öncesinde zaten yapıldığı için iş-zaman çizelgesinde olmaması gerektiğine yönelikti. Dil konusuna ilişkin şöyle bir şey ekleyeyim. Lisans veya yüksek lisans eğitim dili ingilizce ise bunu dilden muafiyette kabul edebiliyorlarmış. Benim resmi başvurum sonuçlanmadığı için muafiyetimin kabul edilip edilmediğini henüz bilmiyorum. Sonuç açıklanınca buradan paylaşırım inşallah. İyi çalışmalar dilerim hepinize. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tubitak 2214-a 2021 1. Dönem