Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Puanı
TOEIC Sınavı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sosyalcionur" data-source="post: 21326" data-attributes="member: 3708"><p>hocam bn izmir english academy de girdi oncelıkle sınıfta 4 kısıydık ve salon gorevlileri rahatımızı sa1ğlamak adına bütün çabayı gösterdiler sınav 7 bolumden olusuyor ılk 4 bolum listening . 1 bolumde 10 adet fotorafla krsılasıyorsunuz ve size şıklar okunuyor doğru olanı anında işaretlemenız gerekıyor. sınavın en kolay bolumu sanırım. 2 inci bolumde 30 soru da sorulara ya bazı cumleler yoneltılıyor ve aynı sekılde sıklar okunuyor o surecte cevaplamanız ıstenıyor bu bolumde nispeten kolay fakat burada artık farklı aksanlar devreye griyor bn bazı soruları anlamakta güçlük çektim 3 uncu bolum dialog ve burada sıkları gorebilme sansınız var her dialogdan sonra 3 soru yanıtlıyorsunuz ve 4 uncu bolum en zor bolum tek bir paragraf okunuyor yıne ıcınden 3 soru soruluyor ve 100 soru tamamlanıyor. reading bolumu zaman açısından biraz sıkıntılı ılk gramer kelime ve close test sorularını çok hızlı çözmenız gerekıyor daha sonrasında karsınıza çıkan gerek paragraflar gerekse diğer paragraflar gerçekten zamanınızı alıyor sınava girecek arkadaşlara benden öneri 600 Essential Words for the TOEIC Test kitabındanki kelimeleri çok iyi ezberleyin bu kelimelerin tamamı sınavda kullanılıyor bu koun baslıında verilen testleri de çözmenız iyi olur hemen hemn denk denemeler çunkı...</p><p></p><p></p><p> </p><p> sanırım sizin sansızlığınıza gelmiş bnm sınav ortamım gayet iyiydi sesleri bizim istediğimiz şekilde ayarladılar telefonlar kesınlıkle kapatıldı.</p><p>bazı aksanların anlaşılması gercekten zordu fakat yinede kolay bi sınavdı düzgün bi çalışmayla iyi puanlar yapılabilir</p><p>ste nin ilgisizliği konusunda sonuna kadar haklısınız bende saatlerce aradım fakat telefonlarımı açmadılar en son mail yoluyla iletişim kurabildim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sosyalcionur, post: 21326, member: 3708"] hocam bn izmir english academy de girdi oncelıkle sınıfta 4 kısıydık ve salon gorevlileri rahatımızı sa1ğlamak adına bütün çabayı gösterdiler sınav 7 bolumden olusuyor ılk 4 bolum listening . 1 bolumde 10 adet fotorafla krsılasıyorsunuz ve size şıklar okunuyor doğru olanı anında işaretlemenız gerekıyor. sınavın en kolay bolumu sanırım. 2 inci bolumde 30 soru da sorulara ya bazı cumleler yoneltılıyor ve aynı sekılde sıklar okunuyor o surecte cevaplamanız ıstenıyor bu bolumde nispeten kolay fakat burada artık farklı aksanlar devreye griyor bn bazı soruları anlamakta güçlük çektim 3 uncu bolum dialog ve burada sıkları gorebilme sansınız var her dialogdan sonra 3 soru yanıtlıyorsunuz ve 4 uncu bolum en zor bolum tek bir paragraf okunuyor yıne ıcınden 3 soru soruluyor ve 100 soru tamamlanıyor. reading bolumu zaman açısından biraz sıkıntılı ılk gramer kelime ve close test sorularını çok hızlı çözmenız gerekıyor daha sonrasında karsınıza çıkan gerek paragraflar gerekse diğer paragraflar gerçekten zamanınızı alıyor sınava girecek arkadaşlara benden öneri 600 Essential Words for the TOEIC Test kitabındanki kelimeleri çok iyi ezberleyin bu kelimelerin tamamı sınavda kullanılıyor bu koun baslıında verilen testleri de çözmenız iyi olur hemen hemn denk denemeler çunkı... sanırım sizin sansızlığınıza gelmiş bnm sınav ortamım gayet iyiydi sesleri bizim istediğimiz şekilde ayarladılar telefonlar kesınlıkle kapatıldı. bazı aksanların anlaşılması gercekten zordu fakat yinede kolay bi sınavdı düzgün bi çalışmayla iyi puanlar yapılabilir ste nin ilgisizliği konusunda sonuna kadar haklısınız bende saatlerce aradım fakat telefonlarımı açmadılar en son mail yoluyla iletişim kurabildim [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Puanı
TOEIC Sınavı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular