Tez Aşamasında geri çağırma

Merhaba Hocalarım,
Yükseklisans tez aşamasındayım yarım dönem kaldı tezin bitmesine fakat üniversitem beni geri çağırıyor ve kadromun bulunduğu üni ye gidersem doktoraya dilekçe ile geçiş hakkımı filan kaybedeceğim. çağırılma gerekçem ise bölüm açılacakmış ondan dolayı yapılacak işler varmış. Danışmaımdn onay istiyor su an üniversitede. Nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz?
 
A

Akademik Forum

Guest
AA sizin üniversiteniz ne güzel onay istemiş danışmandan. Valla benimkisi hiçbir şey istemeden ve hiç zaman kaybetmeden 25 eylülde çağırdı direkt. Haber dahi vermediler. Bir telefon açıp çalışmanın durumu nedir, gelebilecek misin diye bile sormadılar. Doktora tez aşamasından danışmanımdan uzağa, ayda 1 görüşebilecek (o da anca) şekilde 6 aydır döndüm üniye çalışıyorum. Danışmanınızla konuşun uygun değildir dönmesi desin bari. Ama bağlayıcılığı olacağını zannetmiyorum.
 

zeytin_86

Öğrenci
Hocam sizin ünivesiteniz danışmanınızdan görüş istemişse bence bu harika bir gelişme. Benimkisi bana bir telefon açıp haber dahi vermeden direkt çağırma yaptı. Zaten danışmandan görüş istemek zorunda değil khk ya göre de. 25 eylülde geri çağrıldım ve 6 aydır burada görev yapıyorum. doktora tezdeyim bu arada. Danışmanımla görüş(e)mem ise ayrı bir problemler bütünü. Görüşmeye gidebilmek izin resmi iznimden kullanıyorum. Çektiğimiz çilenin gerçekten haddi hesabı yok.
 
Üst