Sakarya Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

feyyazzeren

Öğrenci
arkadaşlar ben lisans ve yüksek lisansımı sakaryada tamamladım.. gerçi ben öyp ile dil eğitimi için itüye gidiyorum ancak sakaryada ev yurt gibi problemleri olan arkadaşlara yanlış tercihler yapmamaları için kalacakları yer konusunda yardımcı olabilirim.. face den eklerseniz konuşuruzz..
 

emir

Öğrenci
Web Sitesinden Alıntıdır

ÖYP Adayları Yabancı Dil Eğitimi Duyurusu

Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında üniversitemize yerleştirilen adaylar için düzenlenen yabancı dil eğitimi hazırlıkları tamamlanmıştır. Bu çerçevede, ÖYP adayları için aşağıda belirtilen yer ve tarihte bir oryantasyon programı düzenlenecektir. Oryantasyon programına tüm adayların katılımı beklenmekte ve sözü edilen katılım, programın sonraki aşamalarının sağlıklı yürütülebilmesi açısından büyük önem arz etmektedir. İlgililerine önemle duyurulur.



Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı



Tarih: 26 Ekim 2010

Saat: 10.45

Yer: Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Binası-Kampüs
 

iremer

Öğrenci
kalacak yer konusunda hala sorunu olanlar varsa atso evleri ve civarına bakmalarını öneririm. kiralık eşyalı daire bulabilrsiniz..
 

majestik09

Öğrenci
anladığım kadarıyla en son 2010 sonbahar alım yapmış sakarya.ben de sakaryada dil eğitimi almak istiyorum şartları nasıl diye merak ediyorum
 
Üst