Okutmanlıktan istifa

turkay

Öğrenci
başvuru yaptığımız okutmanlık kadrosuna kabul gördük ve çalışmaya başladık orada diyelim bu arada başka bir üniversitedeki okutmanlık başvurumuzun kabulü oldu. istifa edip diğerine geçebilir miyiz? teşekkürler.
 

godot1699

Öğrenci
özel üniversiteyi bilmiyorunm ama tüm devlet üniversitelerinde rahatlıkla istediğiniz zaman istediğiniz sayıda istifa edebilirsiniz. ben ettim canlı örnek:)
 

brk

Öğrenci
ben 50 d liyim öyp den atandım daha 6 ay oldu işe başlayalı muvafakat vermeyiz diyorlar istifa etmem de sakınca olur mu?
 

Uranus

Öğrenci
Okutmanlıktan İstifa

Devlet üniversitesinde okutman olarak görev yaparken istifa etme hakkımız devlet memurluğundaki 3 istifa hakkımıza sayılır mı? Bu konuda hangi yasa veya kanunda bilgi bulabilirim?
 

apolat

Öğrenci
Arkadaşlar 7 ay okutmanlık yaprtıktan sonra istifa edip kpss merkezi atamalarına başvurabilir miyiz? Üniversitede 2 yıl çalışmış olma durumu ne zaman geçerli olur?
 

sng

Öğrenci
merhaba.. ben okutman olarak yenı atandım bolumum beden egıtımı öğretmenlıgı ogrenmek ıstedıgım bu kadrodan baska bır devlt kurumuna gecebılıyrmuyuz sınavsız yanı unıversıteler harıc yada bu durumu en saglıklı nerden ogrenebılırım.. dıger sorum ıse baska unıversıtedekı kadrolar a basvurdgumda dıl den muaf olma durumu varmı ..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Sadece geçmek istediğinzi kurumdan öğrenebilirsiniz, hepsinin kurumlararası geçiş yönetmeliği farklıdır. Dİlden muaf olmuyorsunuz sadece ALES'den 70 ile muaf olursunuz başka üni.ye geçmek istediğinizde.
 
Üst