Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Okutman
Okutman Maaşları Ne Kadar?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="jenis" data-source="post: 395389" data-attributes="member: 77259"><p>hem "aldığınız eğitim ve birikimden dolayı haklı olarak fazlasını bekliyorsunuz," diyorsunuz hem de hâlâ "bahsettiğiniz düşük ücretler ve çalışma şartları bazıları için hayal bile edilemez," diye alttan alta sızlanmamamızı söylüyorsunuz? o zaman kendinizi niye üniversitede çalışanlarla kıyaslıyorsunuz ki, madem haklı olarak fazlasını bekliyoruz? hayır, nasıl şartlarda çalıştığımızı biliyor musunuz? dershanede hep aynı konuları anlatıyorsunuz belki, ama üniversitede üç saatlik lisans dersi için oturup beş altı saat çalışanları hazırlananları biliyorum. planı programı, sınavları kendiniz hazırlıyorsunuz. yüzlerce öğrencinin ödevini bilmem nesini okuyorsunuz. yok sınav gözetmenliği, yok üniversite toplantıları... neredeyse gece yarısı üniversiteden çıkan var. ayrıca biz de cumartesi çalışabiliyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jenis, post: 395389, member: 77259"] hem "aldığınız eğitim ve birikimden dolayı haklı olarak fazlasını bekliyorsunuz," diyorsunuz hem de hâlâ "bahsettiğiniz düşük ücretler ve çalışma şartları bazıları için hayal bile edilemez," diye alttan alta sızlanmamamızı söylüyorsunuz? o zaman kendinizi niye üniversitede çalışanlarla kıyaslıyorsunuz ki, madem haklı olarak fazlasını bekliyoruz? hayır, nasıl şartlarda çalıştığımızı biliyor musunuz? dershanede hep aynı konuları anlatıyorsunuz belki, ama üniversitede üç saatlik lisans dersi için oturup beş altı saat çalışanları hazırlananları biliyorum. planı programı, sınavları kendiniz hazırlıyorsunuz. yüzlerce öğrencinin ödevini bilmem nesini okuyorsunuz. yok sınav gözetmenliği, yok üniversite toplantıları... neredeyse gece yarısı üniversiteden çıkan var. ayrıca biz de cumartesi çalışabiliyoruz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Okutman
Okutman Maaşları Ne Kadar?