Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Okutman
Okutman Maaşları Ne Kadar?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="trakya_forever" data-source="post: 171238" data-attributes="member: 44170"><p>Slum boy merak etmeyiniz. Yeni Tasarıda okutmanlık kadrosunun kalktığı doğru fakat sadece ünvan değişikliği oluyor. Okutmanlar öğretim görevlisi oluyor. Durum bundan ibaret. Zaten öğretim görevlisi ile okutman ın tüm özlük hakları aynıdır. Aynı maaşı alırlar. Fakat okutman "YÖK ün zorunlu derslerine girmekle görevli öğretim elemanı "idi. Fakat şimdi bu zorunlu derslerin kaldırılması düşünüldüğü için okutman ile öğretim görevlisi arasında ayrım yapmaya da gerek kalmadı ki zaten bu tasarıda malumunuz beğenilmeyip geri gönderildi. Okutmanların işten çıkarılması gibi bir durum söz konusu değildir, heleki yabancı dil okutmanlarının sayısı her geçen gün artacaktır. Yakın bir zamanda tüm lisansüstü programlarında da İngilizce Hazırlık sınıfı olacaktır. Aynı şey İnkilap Tarihi ve Türk Dili okutmanları içinde geçerli. En fazla yeni alımlar olmaz, o kadar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trakya_forever, post: 171238, member: 44170"] Slum boy merak etmeyiniz. Yeni Tasarıda okutmanlık kadrosunun kalktığı doğru fakat sadece ünvan değişikliği oluyor. Okutmanlar öğretim görevlisi oluyor. Durum bundan ibaret. Zaten öğretim görevlisi ile okutman ın tüm özlük hakları aynıdır. Aynı maaşı alırlar. Fakat okutman "YÖK ün zorunlu derslerine girmekle görevli öğretim elemanı "idi. Fakat şimdi bu zorunlu derslerin kaldırılması düşünüldüğü için okutman ile öğretim görevlisi arasında ayrım yapmaya da gerek kalmadı ki zaten bu tasarıda malumunuz beğenilmeyip geri gönderildi. Okutmanların işten çıkarılması gibi bir durum söz konusu değildir, heleki yabancı dil okutmanlarının sayısı her geçen gün artacaktır. Yakın bir zamanda tüm lisansüstü programlarında da İngilizce Hazırlık sınıfı olacaktır. Aynı şey İnkilap Tarihi ve Türk Dili okutmanları içinde geçerli. En fazla yeni alımlar olmaz, o kadar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Okutman
Okutman Maaşları Ne Kadar?