Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yeni Üyeyim Ben" data-source="post: 498012"><p><strong>Bir Vakıf Üniversitesini Daha Şartlarını Bilin</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar selam, yaklaşık üç yıldır İstanbul Arel Üniversitesi'nde arş. gör. olarak çalışıyorum. Şuan totalde 3700 TL aylık kazancım var. Servis ve öğle yemeği ücretsiz. Sigortalar maksimumdan yatar vs. Ders dönemindeyseniz haftanın 1 günü izin. Şartlar fena sayılmaz. Eğer doktora yapan bir arş. gör. iseniz maaşınız kıdemde dikkate alınarak 4000 TL'yi geçiyor. Yaşatmıyor ama öldürmüyor da. Tabi biz gerek ÖSYM gerekse açık öğretim sınavlarının yegane takipçisiyiz. Ben seviyorum üniversitemi, nispeten oturmuş bir düzeni var ve angarya işler çok fazla değil, içinizden geliyorsa acayip üretken biri olabilirsiniz.</p><p></p><p>Bir de bazı arkadaşlar kapının önüne koyma muhabbeti yapmışlar. Arkadaşlar maaşınız ne olursa olsun artık siz bir akademik personelsiniz. Kimse sizi kafasına göre kapının önüne koyamaz. Sigortalı olarak çalışsanız da unutmayalım ki biz özlük hakları bakımından YÖK'e bağlıyız. İşten atılma durumunda sen hakkını aramazsan (dava açmazsan) ya da yanlış mahkemeye gidersen sonuç alma süren uzar. Bunun emsalleri çok fazla arkadaşlar. Bu tip durumlar yaşanabiliyor (haklı ya da haksız olsanız bile). Genellikle çalışmadığın günlerin tazminatını, yıpranma payını ve haksız yere atılmışsan göreve iadeni alırsın. Maalesef bizlerin bu konuda bilinçli hareket etmesi gerekiyor. Dik duruş sergilemek şart. Ama yüz kızartıcı suçun ya da terörle ilişkin vs. varsa devlette bile atıyorlar adamı ki atsınlar da. İşin içine girince anlayacaksınız her şeyi. Akademi düşünen arkadaşlara başarılar, meslektaşlara selamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yeni Üyeyim Ben, post: 498012"] [b]Bir Vakıf Üniversitesini Daha Şartlarını Bilin[/b] Arkadaşlar selam, yaklaşık üç yıldır İstanbul Arel Üniversitesi'nde arş. gör. olarak çalışıyorum. Şuan totalde 3700 TL aylık kazancım var. Servis ve öğle yemeği ücretsiz. Sigortalar maksimumdan yatar vs. Ders dönemindeyseniz haftanın 1 günü izin. Şartlar fena sayılmaz. Eğer doktora yapan bir arş. gör. iseniz maaşınız kıdemde dikkate alınarak 4000 TL'yi geçiyor. Yaşatmıyor ama öldürmüyor da. Tabi biz gerek ÖSYM gerekse açık öğretim sınavlarının yegane takipçisiyiz. Ben seviyorum üniversitemi, nispeten oturmuş bir düzeni var ve angarya işler çok fazla değil, içinizden geliyorsa acayip üretken biri olabilirsiniz. Bir de bazı arkadaşlar kapının önüne koyma muhabbeti yapmışlar. Arkadaşlar maaşınız ne olursa olsun artık siz bir akademik personelsiniz. Kimse sizi kafasına göre kapının önüne koyamaz. Sigortalı olarak çalışsanız da unutmayalım ki biz özlük hakları bakımından YÖK'e bağlıyız. İşten atılma durumunda sen hakkını aramazsan (dava açmazsan) ya da yanlış mahkemeye gidersen sonuç alma süren uzar. Bunun emsalleri çok fazla arkadaşlar. Bu tip durumlar yaşanabiliyor (haklı ya da haksız olsanız bile). Genellikle çalışmadığın günlerin tazminatını, yıpranma payını ve haksız yere atılmışsan göreve iadeni alırsın. Maalesef bizlerin bu konuda bilinçli hareket etmesi gerekiyor. Dik duruş sergilemek şart. Ama yüz kızartıcı suçun ya da terörle ilişkin vs. varsa devlette bile atıyorlar adamı ki atsınlar da. İşin içine girince anlayacaksınız her şeyi. Akademi düşünen arkadaşlara başarılar, meslektaşlara selamlar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları