Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Fr91" data-source="post: 487420"><p>Anca fırsat bulabildim dönüş yapmaya. Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim fakat ne okutmanım ne de tıpçı. Bence buradaki yanlış anlaşılma şu, vakıf üniversitelerindeki pazarlık payı unutuluyor. Pazarlık yapılmayacağını lütfen düşünmeyin çok kesin konuşsalar bile, örn."YL öğrencisi için belirlediğimiz rakam xxxx'tir." gibi. </p><p></p><p>Fakat ben de yorumumu yazarken bana önerilen pazarlıksız maaşı bile düşündüğümde burada yazılan rakamlar gerçekten çok düşük kalıyor. Toplamda 3 üniversite ile sözleşme aşamasına geldim. Biri bölümü açmadığı için ücretsiz izine alınmıştık, oradan çıkıp bir başka üniversiteye geçtim. Ki o çıktığım üniversite için bile evet burada yazılan rakam bana ilk olarak teklif edilen rakam fakat imzaladığım sözleşme (pazarlık sonucu) 1000 tl yukarısı idi. </p><p></p><p>Tabii bunda okuduğum okulun, derecelerimin de faktörü olabilir denebilir. Fakat yine listelerde aşağı sıralarda yer alan vakıf üniversitesi mezunu arkadaşım da benden en fazla 100 tl eksik almıştı. Yani yine çok büyük etkisi olduğunu düşünmüyorum. En büyük olay, o son konuşma esnasında kendinizi nasıl tanıttığınızla alakalı. Özellikle başvuran ve sınavı geçen sayısı az ise pazarlıkta uç noktalara bile gidilebiliyor.</p><p></p><p>Soru olursa vakit bulabildiğimce cevap veririm. Umarım gönlünüzce teklifler alabilir ve mutlu olursunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Fr91, post: 487420"] Anca fırsat bulabildim dönüş yapmaya. Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim fakat ne okutmanım ne de tıpçı. Bence buradaki yanlış anlaşılma şu, vakıf üniversitelerindeki pazarlık payı unutuluyor. Pazarlık yapılmayacağını lütfen düşünmeyin çok kesin konuşsalar bile, örn."YL öğrencisi için belirlediğimiz rakam xxxx'tir." gibi. Fakat ben de yorumumu yazarken bana önerilen pazarlıksız maaşı bile düşündüğümde burada yazılan rakamlar gerçekten çok düşük kalıyor. Toplamda 3 üniversite ile sözleşme aşamasına geldim. Biri bölümü açmadığı için ücretsiz izine alınmıştık, oradan çıkıp bir başka üniversiteye geçtim. Ki o çıktığım üniversite için bile evet burada yazılan rakam bana ilk olarak teklif edilen rakam fakat imzaladığım sözleşme (pazarlık sonucu) 1000 tl yukarısı idi. Tabii bunda okuduğum okulun, derecelerimin de faktörü olabilir denebilir. Fakat yine listelerde aşağı sıralarda yer alan vakıf üniversitesi mezunu arkadaşım da benden en fazla 100 tl eksik almıştı. Yani yine çok büyük etkisi olduğunu düşünmüyorum. En büyük olay, o son konuşma esnasında kendinizi nasıl tanıttığınızla alakalı. Özellikle başvuran ve sınavı geçen sayısı az ise pazarlıkta uç noktalara bile gidilebiliyor. Soru olursa vakit bulabildiğimce cevap veririm. Umarım gönlünüzce teklifler alabilir ve mutlu olursunuz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları