Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Misafir86768" data-source="post: 486266"><p>Merhaba, "devlet olmuş 5 bine yakın" her ay maaş günü küfrederek mutsuz olmamın sebebidir bu cümle. İstanbul Gedik Üniversitesi'nden selamlar. 2200 civarı. Söylememiz yasakmış. Dileyene banka hesap bilgilerimi falan gösterebilirim yani. Rezilliklerinden utansınlar bu maaşı verirken. Burada çalışan araştırma görevlileri olarak günde üç defa YÖK ilanlarını kontrol ediyoruz desem yalan değil, kimse memnun değil çünkü. </p><p>He öldürmüyor, düşünen varsa buyursun gelsin ama gitmek üzere gelsin yani, kalıcı iş bakıyorsa gelmesin. Yemek falan veriyolar, metroya yakın, bir gün akademik izin var falan. </p><p>Burada yazılan maaşları dikkate alarak ilanlara başvurmamazlık yapılmaması gerektiğine ben de inanıyorum, gidin, geçin sınavı, çirkin bi pazarlığa girişin, baktınız olmuyo istemiyosanız reddedin. Ama gidin o noktaya kadar yani, ne kaybedersiniz? </p><p>Ama üzgünüm, bi kaç düzgün vakıf üniversitesi dışında düzgün maaş pek vermiyolar. Benim sevgili üniversitem de her fırsatta vurguluyor, çok daha az veren üniversiteler var diye. Çok daha çok veren de var onu napıcaz? Neyse...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Misafir86768, post: 486266"] Merhaba, "devlet olmuş 5 bine yakın" her ay maaş günü küfrederek mutsuz olmamın sebebidir bu cümle. İstanbul Gedik Üniversitesi'nden selamlar. 2200 civarı. Söylememiz yasakmış. Dileyene banka hesap bilgilerimi falan gösterebilirim yani. Rezilliklerinden utansınlar bu maaşı verirken. Burada çalışan araştırma görevlileri olarak günde üç defa YÖK ilanlarını kontrol ediyoruz desem yalan değil, kimse memnun değil çünkü. He öldürmüyor, düşünen varsa buyursun gelsin ama gitmek üzere gelsin yani, kalıcı iş bakıyorsa gelmesin. Yemek falan veriyolar, metroya yakın, bir gün akademik izin var falan. Burada yazılan maaşları dikkate alarak ilanlara başvurmamazlık yapılmaması gerektiğine ben de inanıyorum, gidin, geçin sınavı, çirkin bi pazarlığa girişin, baktınız olmuyo istemiyosanız reddedin. Ama gidin o noktaya kadar yani, ne kaybedersiniz? Ama üzgünüm, bi kaç düzgün vakıf üniversitesi dışında düzgün maaş pek vermiyolar. Benim sevgili üniversitem de her fırsatta vurguluyor, çok daha az veren üniversiteler var diye. Çok daha çok veren de var onu napıcaz? Neyse... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları